da li liče?

Najlepša žena na svetu je njena "mini-kopija": Kako izgleda 12 godina starija sestra slavne glumice?

Iako nije javna ličnost, Kristi Foks konstantno porede sa poznatom mlađom sestrom.

Megan Foks važi za najlepšu ženu na svetufoto: Profimedia

Već godinama unazad glumica Megan Foks (38) važi za jednu od najpoželjnijih glumica na svetu.

 

Do samog vrha Holivuda probila se zahvaljujući svom glumačkom talentu, ali i neospornoj lepoti, za koju je sama priznala da joj je nebrojeno puta više bila kamen spoticanja nego potpora u nameri da izgradi ozbiljnu karijeru.

 

Pored projekata na kojima radi, njen privatni život konstantno je pod lupom javnosti i dok mnogi znaju sve o njenom ljubavnom životu, kao i deci iz prvog braka, malo ko zna išta o njenoj primarnoj porodici.

 

Megan Foks rođena je kao mlađa od dve ćerke Glorije Darlin i Frenklina Foksa, koji su se rastali kada je glumici bilo samo tri godine.

 

Nedugo zatim njena majka se preudala, te su ona i starija sestra odrastale kraj očuha koji ih je, kako je Megan kasnije isticala, "verbalno, mentalno i emocionalno zlostavljao" sve do svoje smrti.

 

Foksova je veoma rano započela svoju glumačku karijeru, a publici je odmah zapala za oko i istakla se zahvaljujući svojoj tamnoj kosi, prodornim zelenim očima i punim usnama.

 

Da li liči na sestru?foto: Profimedia

Proslavila se ulogama u ostvarenjima kao što su "Jennifer's body" i "Transformers", a više puta je naglasila kako se Holivud o nju ogrešio, jer je u svin projektima akcenat stavljan na njen fizički izgled.

 

– Mislim da je postojala percepcija mene kao plitkog stvorenja, ako to ima smisla, barem tokom prve decenije moje karijere – rekla je ona jednom prilikom.

 

Saznanje da Megan ima čak 12 godina stariju sestru mnoge iznenadi, te ne mogu da se ne zapitaju da li je slavna glumica lepotu nasledila upravo od nje.

 

Kristi Branim Foks trenutno ima 51 godinu i za razliku od svoje popularne sestre vodi miran i povučen život. Ona radi kao pedagog u jednoj školi i ima dva sina, a po poslednjim informacijama, trenutno prolazi kroz razvod.

 

Iako nije poznata ličnost Kristi se često suočava sa zluradim komentarima i poređenjima sa "svojom mlađom verzijom", koja je u više navrata proglašena najseksepilnijom ženom na svetu.

 

Prava je retkost videti dve sestre u javnosti, a jedna od poslednjih zajedničkih fotki uslikana je još u vreme kada je Megan bila u ljubavi sa bivšim suprugom Brajanom Ostinom Grinom.

 

Kristi u šetnji sa Megan, Ostinom i njihovom decomfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poslušajte trenera Dženifer Lopez