19. po redu!

Peglala im greške i gasila požare, pa rekla – dosta! Princ Megan i Hari ostali bez važne osobe

Vojvodi i vojvotkinji od Saseksa neće biti lako u narednom periodu jer još jedna važna karika u lancu prestaje da funkcioniše 

MEGAN I HARIJA NAPUŠTA VAŽNA SARADNICA foto: Mario Castillo/GTRES/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl u poslednje vreme sve više rade na tome da budu što prisutniji u medijima. Reklo bi se da među njima postoji dogovor da svoje karijere grade odvojeno i baš u tom momentu stiže vest koja im se nikako ne ide u prilog. 

 

Naime, njih dvoje su suočeni sa još jednim gubitkom važne osobe na poslovnom planu. PageSiks prenosi da su njihov Archewell'napušta njihov PR Ešli Hansen. Ona je dugi niz godina bila paru najveća podrška, izvlačila ih je iz problema, ali više ne želi da bude deo njihovog tima.

 

Ona je zapravo odlučila da se posveti privatnom biznisu i osnuje svoju kompaniju za odnose sa javnošću. To je i bio razlog zašto je Saseksovima rekla zbogom.

Otkaz im je uručila juče, ali i dalje će ostati saradnici, samo što će sada raditi za njih honorano i po potrebi. Njene konsultantska firma se zove Three Gate Strategies i ima sedište u u Los Angelesu.

 

Budući da je Ešli izgradila sopstveno ime i brend ubuduće će se umesto samo njima baviti i drugim istaknutim pojedincima i komapnijama. U

 

- Tako smo ponosni na Ešli , posebno kao ženu preduzetnicu. Radujemo se njenoj usredsređenoj stručnosti na naše poslovne i kreativne projekte i njenom stalnom nadzoru nad našim komunikacionim timom. Moj suprug i ja smo uzbuđeni što ćemo biti uz Ešli dok ona radi nešto izuzetno posebno - rekla je Megan Markl.

 

HARI I MEGAN OSTAJU BEŽ PODRŠKE VAŽNE OSOBE foto: EPA-EFE/CARLOS ORTEGA

Usledio je i odgovor njihove dugogodišnje saradnice.

 

- Neverovatno sam zahvalna vojvodi i vojvotkinji na njihovom poklonjenom povjerenju. Njihova nepokolebljiva podrška i vera u moju novu firmu bili su značajni i dokaz su njihovog vodstva. Kad su me prvi put zaposlili, znala sam da mi pružaju priliku života i ne mogu biti srećnija što nastavljamo da radimo zajedno.

 

Uprkos lepim rečima, Ešli je 19. osoba koja je prestala da radi za Megan i Harija u posljednjih nekoliko godina, što je dovelo do toga da se mnogi pitaju šta kod njih nije u redu, pa ljudi čim dobiju bolju priliku odlaze tamo gde im se ukaže prilika.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

BBC povukao podkast o Megan i Hariju