udobne, lagane i u njenom stilu

Antitrendi patike Dakote Džonson o kojima se priča: I kad je elegantna i kad se obuče sportski – uz njih izgleda čudesno

Glumica se pri odabiru patika drži dva pravila: uvek mora da bude zastupljeno makar malo sive boje i ne smeju da budu najmoderniji model u tom trenutku.

Dakota Džonson ne prati trendove već postavlja sopstvene.foto: Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Popularna glumica Dakota Džonson, široj publici najpoznatija po ulozi u franšzi "50 nijansi", jedna je od it devojaka u svetu slavnih koje stvari rade na svoj način.


Kako je odrasla kao holivudsko plemstvo, odnosno ćerka Melani Grifit i Dona Džonsona i pastorka Antonija Banderasa, ona nikada nije slepo pratila pravila već je radila stvari po svojoj volji, što se odrazilo i na njen lični stil.


Glumica je uspela da izgradi prepoznatljiv način odevanja koji spaja klasiku i aktuelnosti, a zanimljivo je da umesto da poštuje najnovije trendove – Dakota u njima uvek pronađe nešto što iskoristi da ponese stvari na svoj način!

 

U galeriji se podsetite stila Dakote Džonson.

Stil Dakote Džonson FOTO: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Stil Dakote Džonson FOTO: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Stil Dakote Džonson FOTO: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Stil Dakote Džonson FOTO: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Stil Dakote Džonson FOTO: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Stil Dakote Džonson FOTO: LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Stil Dakote Džonson FOTO: DPRF / StarMax / Profimedia
Stil Dakote Džonson FOTO: EPA-EFE/JUSTIN LANE
Stil Dakote Džonson FOTO: EPA-EFE/NINA PROMMER

Omiljene patike Dakote Džonson

 

To je u poslednje vreme posebno slučaj s patikama, pa je tako nedavno viđena u Londonu u modelu patike koje je Vogue nazvao "protivotrovom" za modele poput sambica i salomonki, koje su apsolutno dominantne kada je reč o patikama već nekoliko sezona.

Glumica je ponela "patike za tate", koje sugerišu da glumica ne mari hoćemo li je videti kao modernu, što je, naravno, odmah izdvaja i čini onom koja postavlja trendove!

 

Dakota Džonson često nosi patike svetlosive boje ili sa svetlim detaljimafoto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nešto kasnije, Dakota je u Njujorku uslikana u još jednoj ležernoj kombinaciji za svaki dan, a ovog puta se opredelila za Squash Polta AKH, iza kojih stoji dizajner Kreg Grin, modelom koji se izdvaja neobičnim nijansama, na prvom mestu akvamarin tonom, kao i svetlim detaljima plave, žute i sive boje.

 

Patike Dakote Džonson uglavnom podsećaju na najmodernije modele, ali ona uvek nosi malo drugačije od najpopularnijeg u datom trenutku.foto: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ranije tokom leta, glumica je nosila i popularne "ultrabustice", a zanimljivo je da je u svim slučajevima ona birala svetle modele patika koje su ili potpuno sive ili imaju sive detalje!

 

Patike za trčanje su najčešće izbor Dakote Džonson, ali nikada najpopularnija varijanta sezone.foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na taj način je postigla da njen look deluje skuplje iako same patike možda nisu najmodernije u ovom trenutku, a svi modeli su se odlično uklopili uz stajling, nosila Dakota Šanel sako ili duks i helanke.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako da povratite novac ako vam vodootporna obuća propusti