talentovana umetnica

"Najlepša žena koja je hodala Beogradom": Mama Milice Milše bila je poput holivudske dive, a glumica je i dalje sanja

Milica Milša se prisetila svoje mame, koja je preminula pre 8 godina, a bila je žena neverovatne lepote.

Milica Milša je izgubila mamu pre 8 godinafoto: Nemanja Nikolić

Glumica Milica Milša jedna je od najvrsnijih umetnica na domaćoj javnoj sceni, a dobro je poznato da je već dugo u srećnom braku sa Žarkom JokanovićemOni su zajedno već duže od dve decenije, a za sve to vreme živeli su jednim mirnim životom punim ljubavi jedno za drugo, što i sami ističu uvek.

 

Milica je primer za lep i dugovečan brak videla najpre i od svojih roditelja, Antonija Isakovića i Leposave Isaković Milanin, koji su joj bili i najveća podrška kada je rodila sina Antonija.

 

Isakovići su bili plodonosni i obrazovani umetnici, a dok joj je otac bio književnik i akademik o kome se mnogo zna, njena mama Leposava takođe se bavila pisanjem, ali i arhitekturom i slikarstvom.

Leposava se udala sa 20 godina za Antonija, a zanimljivost vezana za njihov brak jeste da su njeni roditelji imali uslov kada se ona udavala — da ne dobiju decu pre nego što ona završi fakultet, što su oni i poslušali, te je Leposava Milicu rodila nakon diplomiranja.

 

Leposava Milanin Isaković preminula je 2016. godine, a bila je žena vanvremenske lepote. Milica se 8 godina nakon majčine smrti oglasila dirljivom porukom nabujalih emocija, a bol ne prolazi...

 

MAMA...osam godina je prošlo a ja bih i dalje da te svako veče pozovem da te čujem, bar jednu reč, bar jedan glas....bar... nedostaješ svuda i u svemu. Moja si zvezda vodilja bila i ostala zauvek. Sanjam te i volim te više od beskrajno, večno i zauvek❤️ — napisala je Milica uz kolaž starih fotografija iz Leposavine mladosti.

 

Najlepša žena koja je hodala Beogradom,  — Neprolazna lepota — samo su neki od komentara, a Žarko Jokanović je napisao: — Naša Lepa — u zvezdama najsjajnija... Nedostaje beskrajno.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Milica Milša o snimanju nove serije