nova ljubav

Ko je lepa Balkanka koja je osvojila srce Šumaherovog sina? Retko se razdvajaju, a bila je i na venčanju njegove sestre

Mladi sportista ne boji se da javno iskaže svoje emocije.

Lepa Balkanka osvojila je srce mladog vozača formulefoto: Hoch Zwei / Zuma Press / Profimedia

Mik Šumaher (25) sin legendarnog vozača Formule 1 u poslednje vreme uživa u životu bez trka, a sve više vremena provodi sa svojom devojkom Lejlom Hasanović.

 

Plavokosa lepotica koja se može pohvaliti karijerom modela, privlači pažnju svojim zanosnim izgledom i šarmom, dok njena popularnost na društvenim mrežama raste, sa više od 300.000 pratilaca na Instagramu.

 

Iako je rođena u Danskoj i živi u Kopenhagenu, njeni koreni sežu do Srebrenice, što je posebno interesantno ljudima sa naših prostora.

 

Mik trenutno ima više slobodnog vremena nego ikad, pošto je izgubio mesto vozača u timu "Haas" prošle sezone i sada je treći vozač u "Mercedesu".

 

To je stvorilo savršenu priliku za njega i Lejlu da se zbliže i uživaju u međusobnom društvu. Njihov odnos postao je tema razgovora brzo, a mnogi su se pitali kada će par objaviti prvu zajedničku fotografiju.

 

Na iznenađenje mnogih, to je učinio Mik, dok Laila nije delila slike iz njihovog zajedničkog života.

 

Njihova ljubavna priča dobila je dodatnu dimenziju kada su nedavno prisustvovali venčanju Mikove sestre Đine, koje je održano na prelepoj Majorci.

 

Ova raskošna ceremonija bila je savršena prilika za par da se pokaže u svom najboljem svetlu. Lejla je blistala u elegantnoj haljini koja je isticala njenu vitku figuru, dok je Mik izgledao veoma šarmantno u odelu.

 

Venčanje je okupilo članove porodice i bliske prijatelje, a atmosfera je bila ispunjena radošću i ljubavlju. Kako zdravstveno stanje legendarnog Mihaela Šumahera još uvek nije u potpunosti jasno, javnost se pita da li je nenkadašnji sportista bio prisutan na svečanosti.

 

Lejla i Mik često zajedno putuju, a svaki slobodan trenutak na Majorci, gde se nalazi porodična kuća Šumaherovih, koriste za šetnju i uživanje u predivnom krajoliku,

 

Iako su njihovi putevi različiti, jer je Mik u svetu auto-moto sporta, a Laila u modnom svetu, čini se da su pronašli način da usklade svoje živote i ljubav.

 

Njihova priča primer je kako se različite kulture i iskustva mogu spojiti u savršen sklad, dok zajedno koračaju kroz život, uživajući u svakom trenutku provedenom zajedno.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek