šta je tačno?

"Maršira kao diktator u štiklama", "dovodi muškarce do suza..." Istina o Megan Markl i pogrdnom nadimku koji se proširio

Megan Markl na meti je novih komentara od strane njenih zaposlenih, koji su ispričali i dobre i loše stvari o njoj.

Za Megan Markl nemaju svi reči hvale, ali neki njeni zaposleni demantuju ružne stvari koje su izrečenefoto: EPA / ROBERT PERRY

Navodi o Megan Markl koji su se pojavili od strane njenih bivših zaposlenih, a vezani su za njen "težak" stav demantovano su od strane insajdera bliskim fondaciji Archwell, koji su ih nazvali "lažnim" i "totalno besmislenim":

 

Jedan od američkih medija objavio je članak o tome kako je njeno osoblje "prestravljeno njome" i kako ona ima "omalovažavajuć stav" prema njima.

 

Tu se navodilo i kako Megan "maršira okolo kao diktator u visokim štiklima i naređuje", dok je jedan izvor dodao da je "video kako odrasle muškarce dovodi do suza".

 

Ipak, insajder blizak njenoj i Harijevog fondaciji demantuje te tvrdnje, njene navodne tantrume i "besne mejlove u 5 ujutru", koji su, navodno, doveli do nadimka Vojvotkinja Teška, za koji se sad tvrdi da nikad nije upotrebljen.

 

Vojvoda i vojvotkinja rade iz Montesita, a mi radimo iz Holivuda. Verovatno se misli da smo u istoj kancelariji, ali nama okolnosti to ne dozvoljavali, Kako bi ona mogla da maršina i naređuje... to nema smisla, to niko iz Arčvela ne bi mogao da kaže — navodi se.

 

Ja nikad nisam dobio mejl od njih u 5 ujutru, a i da jesam, ne bih se osećao obaveznim da odgovorim van svog radnog vremena. Sve to nema mnogo smisla — navodi se, između ostalog. 

 

Osim toga, dodali su i da su svi mnogo zabrinuti zbog toga, jer je tajming članka gađao Harijev rođendan.

 

Megan i Hari rade iz svog doma u Montesitu, pa zato izvori bliski paru demantuju da ona može da maltretira ljude u kancelarijifoto: CBS / Planet / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

STRUČNJAK ZA GOVOR TELA IZANALIZIRAO MEGAN I HARIJA: On je delovao PRIRODNIJE, Megan kao da SKRIVA nešto (KURIR TELEVIZIJA)