mnogi su je dobro upamtili

O njenoj zlobi pričala je cela Srbija: Kako danas izgleda čuvena Rosaura, najomraženija kućna pomoćnica iz Kasandre?

Prošle su decenije, a samim tim se i ona dosta promenila, a mnogi su mišljenja da nema šanse da biste je prepoznali

foto: Youtube Printscreen

Kada je polovinom devedesetih godina počela da se emituje čuvena sapunica Kasandra gotovo da nije bilo kuće u kojoj se nije pričalo o dogodovštinama glavne junakinje, koju je tumačila Koraima Tores.

Budući da je Koraima došla u Srbiju pre nekoliko dana i da ćemo ponovo imati prilie da je gledamo na malim ekranima, ovog puta u domaćoj seriji Igra sudbine, ponovo su oživele priče o likovima iz čuvene Kasandre.

Prisetili smo se kako danas izgleda čuveni Randu, a sada je vreme da se prisetimo i jedne od najomraženijih žena iz gore pomenute serije - čuvene Rosaure Osorio, sluškinje koja je zadala mnogo muke glavnoj junakinji i svima oko nje.

Baš tu ulogu tumačila je glumica Marija Dolores Sančez Galjego, poznatija kao Loli Sančez. Ona je rođena je 1955. godine u Kordobi, u Španiji, a karijeru, koja traje skoro četiri i po decenije, počela je u Venecueli.

Veliki glumački uspeh doživela je na daskama koje život znače, a potom je 1977. godine snimila i prvu telenovelu. Upravo Kasandra joj je donela uspeh koji ju je vinuo u zvezde i učinio popularnom u mnogim zemljama širom sveta.

Budući da je njena najveća ljubav ipak bila pozorište Loli je odlučila da svoju karijeru usmeri u tom pravcu. Ona je takođe na Fakultetu lepih umetnosti u Karakasu studirala modni dizajn i crtanje, bavila se pevanjem, narodnim igrama, radio-sapunicama, a radila je i kao predavač.

Od emitovanja serije Kasandra su prošle decenije, a ova glumica se dosta promenila. Mnogi koji su videli njene fotografije na društvenim mrežama mogu da posvedoče o tome da bi zaista bilo veoma teško danas je prepoznati.

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Koraima Tores, čuvena Kasandra, stigla u Beograd