promenio je glavno

Razlika je više nego očita: Andrija Kuzmanović podelio način na koji je smršao 30 kg (i izgleda bolje nego s 20 godina)

Glumac Andrija Kuzmanović uspeo je da u nešto dužem vremenskom periodu smrša čak 30 kilograma i transformiše svoj izgled.

Andrija Kuzmanović na konferenciji za medije u BDP-ufoto: R.Z./ATAImages

Andrija Kuzmanović jedan je od najpopularnijih glumaca na domaćoj javnoj sceni, ali, za razliku od mnogih svojih kolega, otvoreno izbegava da se eksponira osim kada su u pitanju njegovi novi karijerni projekti.

 

Zvezda serija "Jutro će promeniti sve" i "Senke nad Balkanom", kao i filma "Toma" i brojnih drugih ostvarenja ne voli da ističe bilo koje detalje vezane za privatni život, od toga da nikada nije javno isticao ko je njegov slavni otac, pa nije bilo poznato ni da čeka dete sve do momenta kada se ono rodilo.

 

Rođenje bebe donelo je i niz drugih odluka kojima se posvetio i zarad lične dobrobiti, a to se svakako odnosi i na promenu ishrane i poboljšanje kvaliteta života.

 

On je napunio 40 godina, ali oseća se mnogo mlađe nego što je jeste, pa je to i napisao uz jednu svoju fotografiju na Instagramu, gde se videla njegova fizička transformacija.

 

40 je novih 20 – napisao je svojevremeno glumac.

 

Andrija Kuzmanović kada je napunio 40 godinafoto: andrijakuzmanovic/Instagram printscreen

Kuzmanović je, zapravo, smršao preko 30 kilograma, što se i te kako vidi, a pričao je i o tome šta je sve izmenio u načinu života.

 

Čekam dve uloge sada koje ne trpe više onu kilažu i ne trpe više onaj stil života, tako da ove godine ulazim u „srednjake“ od 40 godina. Nemam više šta da pokažem sa onom kilažom – kazao je jednom prilikom, pa istakao da nije bio na posebnom režimu ishrane, već je izbacio – alkohol.

 

Andrija Kuzmanović pre samo godinu danafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Nisam pio nikakve tablete, niti sam bio na posebnom režimu ishrane. U principu, tu alkohol dosta odigra. Moj posao je usko vezan, da uveče radim i posle toga idem u bife. Sad umesto piva, pijem limunadu ili pomorandžu – rekao je bio u emisiji „Ekskluziv Night“.

 

On je dodao jednom prilikom da je "smanjo hranu" i neke druge aktivnosti, pa mu je sada dosta lakše da funkcioniše i radi, a i bolje se oseća.

 

Njegova promena vidi se i na njegovim najnovijim fotografijama, nastalim na konferenciji za medije povodom najave premijere predstave Kramer protiv Kramera.

 

Andrija Kuymanovi' a skolegama na konferenciji povodom predstave "Kramer protiv Kramera"foto: R.Z./ATAImages

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ANDRIJA KUZMANOVIĆ OTKRIO BEZ ČEGA UJUTRU NE MOŽE DA SE PROBUDI: Bog me je pogledao, a za razočaranje nemam vremena!