jeste li ih tako zamišljali?

Kako se Megan i princ Hari ponašaju privatno? Žena koja je blisko sarađivala 18 meseci s njima podelila po čemu ih pamti

Godinu i po dana je Mandana Dajani bila na čelu fondacije ovog para i imala jednom nedeljno sastanke s Megan Markl u njihovom domu, a sada je za medije otkrila kako izgledati raditi s njima iza zatvorenih vrata.

Megan Markl i princ Hari tokom života u kraljevskoj porodicifoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

O princu Hariju iMegan Markl, vojvodi i vojvotkinji od Saseksa, i njihovom životu znamo mnogo toga, zahvaljujući brojnim ispovestima koje su dali otkako su napustili kraljevsku porodicu.


Neki bi rekli – i previše!


Međutim, kada je reč o njihovoj svakodnevici, nije poznato mnogo toga, naročito otkako su se skrasili u Americi, gde godinama žive u kalifornijskom Montesitu sa sinom Arčijem i ćerkom Lilibet.

Mandana Dajani, poslovna žena koja je 18 meseci bila predsednica njihove fondacije Archewell, sada je otkrila kako izgleda raditi s Megan Markl. Ona je, inače, bila jedna od retkih zaposlenih ovog para koja je javno podržala suprugu princa Harija nakon što su je u medijima prozvali "teškom vojvotkinjom".

 

Kako se Megan Markl i princ Hari ponašaju privatno?


Dajanijeva, koja je rođena u Iranu, ali je odrasla u SAD, pričala je za US Weekly i istakla da je od vojvode i vojvotkinje od Saseksa dobijala "ljubaznost, mentorstvo i podršku" iza zatvorenih vrata.


Kako je otkrila, Megan Markl je u svojoj kući držala sastanke i to je bio provod za pamćenje.


Neke od mojih najdražih uspomena su naši nedeljni sastanci u njihovom domu u Montesitu, gde je Megan služila neverovatne ručkove, grickalice i svoje najnovije prelepe izmišljotine – prisetila se Mandana Dajani.

Otkrila je i da "nikada neće zaboraviti" kako je vojvotkinja sedela na podu u kuhinji mirno telefonirala senatorkama dok je istovremeno hranila svoju petomesečnu ćerku princezu Lilibet. Harijeva supruga je zvala Suzan Kolins iz Mejna i Šeli Mur Kapito iz Zapadne Virdžinije, koji su navodni bili šokirani njenim iznenadnim pozivima, a kako se pisalo, koristila je svoju kraljevsku titulu kako bi lobirala za plaćeno porodiljsko odsustvo.


Dajanijeva je s Megan prošla mnogo toga, a zajedno su, između ostalog, putovale u Teksas nakon masovnog ubistva 19-oro dece i dvoje nastavnika u Juvaldiju. Vojvotkinja je tada provela sate u razgovoru s porodicama žrtava, prisetila se nekadašnja zaposlena, "grlila ih i plakala s njima".


Ispričala je i kako se Megan Markl sama šminkala i oblačila pred jedno gala veče, a tada su nazdravile uz šampanjac i plesale uz stare dobre hitove.

 

Princ Hari i Megan Marklfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Što se tiče princa Harija, Mandana Dajani je bila oduševljena njegovom skromnošću, a nikada se pored njega nije osećala manje vrednom iako je njegova baka bila engleska kraljica, a njena iranska Kurdkinja, majka sedmoro dece.


Kaže i da je još uvek u kontaktu sa svojim nekadašnjim poslodavcima i da je nedavno planirala da ode na ručak s Megan kako bi se ispričale.


Dajanijeva se, inače, više puta pojavila u Netfliksovom dokumentarnom serijalu "Megan i Hari", a za njih dvoje je uvek imala samo reči hvale. Svoju šeficu je opisivala kao pažljivu i ispričala da Saseksovi brinu o svojim zaposlenima i šalju njihovoj deci odeću za decu, sveže cveće i razne pakete.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s princem Harijem