veliki povratak!

Ostavite sve, smestite se udobno i uživajte – kraljica se vratila! Bela Hadid na pisti posle 2 duge godine čekanja

Nakon dvogodišnje pauze, američka manekenka palestinsko-holandskog porekla Bela Hadid vratila se na pistu, i to u velikom stilu!

Bela Hadid je jedna od najvećih zvezda modelinga protekle decenijefoto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Bela Hadid, nekrunisana kraljica svertskog modelinga proteklih godina, zbog niza zdravstvenih problema odsustvovala je iz modnog sveta protekle dve godine, a juče je konačno prošetala pistom.


Ona je bila deo predstavljanja kolekcije za proleće i leto 2025. modne kuće Saint Laurent na Nedelji mode u Parizu. Pred okupljenima se pojavila u predimenzioniranom odelu crne boje, beloj košulji i sa crnom kravatom, što je sve podsetilo na izgled slavnog Iva Sen Lorana, a on je bio inspiracija i za izgled ostalih manekenki na pisti.

Pre pojavljivanja na pariskoj Nedelji mode, Bela je prošli put učestvovala u nekoj reviji u oktobru 2022, kada je šetala revijom na dobrotvornom događaju u Dohi.


Bela Hadid ranije je pričala o tome da je profesionalni uspesi više ne ispunjavaju kao ranije.

 

Bela Hadid na Nedelji mode u Parizufoto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Posle 10 godina u modelingu, shvatila sam da sam u to uložila mnogo energije, ljubavi i truda, ali dugoročno mi to ne pruža dovoljno – istakla je za Allure ranije ove godine.


U međuvremenu, Bela se iz Njujorka preselila u Teksas, pokrenula liniju parfema Orabella i posvetila se svom zdravlju nakon duge borbe protiv lajmske bolesti i depresije.
 

BONUS VIDEO

Revija Verice Rakočević