paparaci su ga uhvatili

Slomljen, skrhan i očajan: Fotografije Bena Afleka tokom procesa razvoda zbog kojih će Džej Lo likovati

U jeku razvoda od Dženifer Lopez, Ben Aflek je uslikan u svom automobilu, kako sedi očajnog izraza lica, gledajući u jednu tačku.

Ben Aflek sam u kolimafoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ben Aflek iDženifer Lopez i dalje su u fazi razvoda i postavljanja uslova da i jedno i drugo budu zadovoljni konačnim ishodom. Par se susreo sa advokaticom za razvode Lorom Vaser, čuvenom u Holivudu po svom polju rada, mesec dana nakon što je Džej Lo podnela zvaničan zahtev za razvod.

 

Ovu advokaticu je Ben već svojevremeno angažovao kada se razvodio od Dženifer Garner. S njom su, kako se navodi, radili mesecima, još i pre nego što je Dženifer Lopez i podnela zahtev za razvod.

 

Iako su pre nekoliko dana viđeni kako se ljube i grle, tokom ručka u jednom restoranu, gde su izašli sa decom, par ne odustaje od razvoda.

 

Par, koji je bio svega dve godine u braku, ima komplikovanu fazu rastave jer nisu potpisivali predbračni ugovor pre venčanja, u avgustu 2022. 

 

Otkako su se venčali, oni su zajedno radili na nekolicini projekata, poput filma o njihovoj ljubavnoj priči Ovo sam ja... sada: Najveća ljubavna priča koja nije ispričana, ali bilo ih je još par. Najteži deo jeste Benova produkcijska kuća koju drži sa prijateljem i kolegom Metom Dejmonom, koju su otvorili nakon venčanja, što znači da bi Dženifer mogla da dobije neki njen deo.

 

Navodi se da ovaj razvod "ima potencijala da bude ružan", ali par će nastojati da zbog dece ostane u prijateljskim odnosima.

 

Ipak, čini se da Benu ne pada lako... Fotografisan je nakon susreta u vezi s procesom razvoda i izgledao je sasvim očajno i slomljeno. Pogledajte u galeriji:

 

FOTO: CelebrityLivin-SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: CelebrityLivin-SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: CelebrityLivin-SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: CelebrityLivin-SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA)