fokus je na pogrešnim stvarima

Jovanu Đorđević su pitali kako biti "fatalna žena muškarcu", a njen odgovor je važna lekcija za sve devojke

Poznata manekenka dala je priliku pratiocima na Instagramu da joj postavljaju pitanja, a pored mnogo onih o nezi i životu našlo se i jedno o njenoj zavodljivosti.

Jovana Đorđević otvoreno je odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramufoto: callmelolita/Instagram

Manekenka Jovana Đorđević, nekada Švonja, za koju često kažu da je najlepša žena fudbalera u našoj zemlji jedna je od svakako najpopularnijih na društvenoj mreži Instagram.


Jovanu, inače suprugu fudbalera Filipa Đorđevića, na Instagramu prati više od 370 hiljada ljudi, a mnoge devojke na njenim fotografijama traže modnu inspiraciju i beauty trikove.

 

Ona je ovih dana rešila da pruži priliku svojim pratiocima da je pitaju sve što požele, pa im je odgovarala na pitanja u vezi sa estetskim intervencijama, vežbanjem, životnim stilom, čitanjem...


Jedno od pitanja koje se izdvojilo jeste i "Kako biti fatalna žena muškarcu", a manekenka je imala interesantan odgovor.

Ovo pitanje je pogrešno na milion načina... – počela je Jovana.


Molim vas, prestanite da se oblikujete po muškim kalupima i umesto toga radite na tome da usrećite odraz u ogledalu – poručila je ona.

 

Jovana Đorđević foto: callmelolita/Instagram

Nekoga ko prati Jovanu na Instagramu je zanimalo i oseća li se ona neostvareno u nekim segmentima, na šta je odgovorila pozitivno.


– Ooo, da. U poslovnom i intelektualnom smislu. Nažalost, fokus mi je bio na pogrešnim stvarima onda kada je trebalo da se školujem i nadograđujem znanje – istakla je ona. – Doduše, nikad nije kasno i, u mom slučaju, nije nepopravljivo jer volim da radim na sebi konstantno, ali neke stvari nikad ne možete nadomestiti u "zrelijim" godinama kao što ste mogli dok ste bili zeleni.


Tu je i pitanje da li za nečim žali i na šta mlade devojke treba da se fokusiraju.


Mlade devojke se, nažalost, sve manje fokusiraju na obrazovanje – zaključila je.

 

Jovana (Švonja) Đorđević otvoreno je odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramufoto: callmelolita/Instagram

 

BONUS VIDEO

Transformacija srpske manekenke