jesen sa stilom

Široka košulja ponovo je u modi: Uz pomoć 3 jednostavna trika naučite kako da je kombinujete & budete šik ove jeseni

Bilo da želite postići sofisticiran poslovni look ili opuštenu, šik kombinaciju, ovaj ključni komad garderobe lako se prilagođava svim prilikama.

foto: tamara/instagram

Jesenji modni trendovi donose savršene kombinacije koje su idealne i za posao i za opuštene dnevne varijante.

 

Jedan od vodećih komada ove sezone jeste oversize košulja – udobna, moderna i svestrana, može se nositi na bezbroj načina.

 

U nastavku vam predstavljamo tri stajlinga koji će vam pomoći da ovaj ultimativni modni komad nosite sa stilom, bez obzira na priliku.

 

1. Oversize košulja + zvoncaste farmerke

 

Ako želite postići opušten, ali i dalje elegantan izgled, kombinujte oversize košulju sa zvonastim farmerkama.

 

Ovaj retro stil ponovo je u modi, a uparivanje široke košulje sa uskim strukom i širim nogavicama balansira siluetu.

 

Dodajte par čizama sa potpeticom i nekoliko jednostavnih aksesoara kako biste zaokružili ovaj look.

 

2. Oversize košulja + midi suknja

 

Za ženstveniji izgled, uparite vašu oversize košulju sa midi suknjom. Suknja olovka kroja daje elegantan poslovni ton, dok lepršava suknja u A-kroju može biti savršen izbor za opuštenije prilike.

 

Uvucite košulju u suknju kako biste definisali struk, i dodajte kaiš za dodatni akcenat. Uz to, par salonki ili gležnjača biće idealan završni dodir.

 

3. Oversize košulja + trendi lepršave pantalone

 

Ako želite zabavniji, hrabar izgled, kombinujte oversize košulju sa lepršavim pantalonama u printu, poput leopard šare ili floralnog dezena.

 

Ova kombinacija nudi savršen spoj udobnosti i stila. Dodatni plus je što print pantalone unose živost u svaki outfit, a neutralna košulja balansira izgled.

 

Pantalone mogu biti i monohromatski usklađene sa košuljom, a stajling završite sa ravnim cipelama ili mokasinama za cool i opušten stil koji privlači pažnju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!