njena raskošna oaza

Slučajno pokazala više nego što je želela: Dom Dženifer Aniston definitivno nije tipična holivudska vila

Glumica već godinama živi na Bel Eru, gde poseduje luksuznu kuću, a opremila ju je tako da sve bude u funkciji uživanja i opuštanja.

Dženifer Aniston na dodeli Emija 2024.foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Holivudska zvezda Dženifer Aniston, koja proteklih godina oduševljava publiku u seriji "Jutarnji šou" ("The Morning Show"), pre nekoliko večeri je bila najbolje odevena na crvenom tepihu dodele Emija za ovu godinu.


Njena toaleta, koju potpisuje modna kuća Oscar de la Renta, privukla je mnogo pažnje na društvenim mrežama i među zaljubljenicima u modu, te je omiljena slatkica iz sitkoma "Prijatelji" rešila da pokaže kako je krenula na svečanost i time nehotice pokazala svoj dom.


Dženifer je na Instagramu podelila snimak na kom je vidimo kako u glamuroznom izdanju šeta svojom vilom na Bel Eru, pa su fanovi dobili retku priliku da zavire u kuću u kojoj glumica stanuje godinama.

Njen dom je luksuzno zdanje vredno 21 milion dolara, u kom Dženifer Aniston živi sa svojim četvoronožnim ljubimcima: psima Sofi, koja je pit bul, i labradorom po imenu Lord Česterfild.

 

Kuća Dženifer Aniston na Bel Erufoto: no byline@backgrid.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Predivan enterijer u kući Dženifer Aniston


Slavna glumica pokazala je vrlo raskošan dom, a već neko vreme se najviše priča o njenom walk-in ormanu, koji sve oduševio u februaru ove godine, kada ga je pokazala prvi put. U svakom slučaju, ako ste očekivali pretencioznu i nepraktičnu vilu s kristalnim lusterima i avangardnim stolicama od pet miliona dolara na kojima se ne sedi , pogrešili ste jer kuća Dženifer Aniston izgleda kao prvo ušuškano gnezdo.


U snimku vidimo Dženifer kako iz biblioteke ulazi u prostrani dnevni boravak, u kom se nalaze trendi klub stočić, kao i da čitava kuća izgleda vrlo prijatno i udobno, odnosno da je sve podređeno osećaju doma umesto luksuzu.

 

 

Glumica je odlučila da svoje zidove ukrasi apstraktnim umetničkim slikama, a poseduje i interesantnu umetničku instalaciju koja visi sa zida.


Ona se odlučila za zamne, drvene podove, a ima i visoke prozore, od poda do plafona, koji pružaju mnogo svetlosti njenom domu.

 

Pogledajte detalje.

Kuća Dženifer Aniston FOTO: jenniferaniston/Instagram
Kuća Dženifer Aniston FOTO: jenniferaniston/Instagram
Kuća Dženifer Aniston FOTO: jenniferaniston/Instagram
Kuća Dženifer Aniston FOTO: jenniferaniston/Instagram
Kuća Dženifer Aniston FOTO: jenniferaniston/Instagram

Dženifer je i ranije, iako takođe dozirano, pokazivala svoj dom, a 2021. godine je pokazala fanovima da ima kuhinju koja spaja crnu i boju svetlog drveta...

 

... dok njenim kupatilom dominira bela boja.

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Vila Miškovića u Crnoj Gori