vredi probati

300 žena je smršalo zahvaljujući ovoj devojci: Svima preporučuje da se pridržavaju 3 pravila, a sva su jednostavna!

Popularna fitnes instruktorka podelila je tajne zbog kojih su njene klijentkinje uspele da se izbore s viškom kilograma.

Tiktokerka i fitnes instruktorka Džena Rico uvek ima korisne savete za održavanje linije foto: Instagram, jennaaaamariee

Džena Rico, fitnes instruktorka iz Džordžije, specijalizovana je za mršavljenje žena i vrlo popularna na društvenoj mreži TikTok, na kojoj deli savete iz svog dugogodišnjeg iskustva.


Nedavno je otkrila interesantan psihološki trik protiv prejedanja i jo-jo efekta dijeta, a sada je podelila tri ključna pravila za mršavljenje, zahvaljujući kojima je, tvrdi, smršalo 300 njenih klijentkinja.


Zlatna pravila mršavljenja


Ne preterujte s fizičkim aktivnostima


Poznato je koliko je bavljenje sportom važno i korisno u procesu gubitka viška kilograma, ali ono što je zapravo ključno jeste koji se pokreti izvode.

Kako Džena Rico ističe, ako ne volite da vežbate, nije neophodno da provodite sate u teretani, ali je potrebno da svakodnevno vežbate najmanje 30 minuta.


Kako biste ostali motivisani, nagradite sebe za trud na kraju nedelje tako što ćete, recimo, častiti sebe masažom ili nečim drugim što vam pruža osećaj zadovoljstva.


Primenite "pravilo kašike"


Da bismo na zdrav način izgubili kilograme, obilje niskokaloričnog i svežeg voća i povrća veoma je važno.

 

Ako pak niste ljubitelj sirove hrane, nije neophodno da promenite svoj način ishrane iz korena – za početak, dodajte kašiku voća ili povrća svom glavnom obroku. Recimo, uz čorbu obavezno jedite salatu, makar jednu jaču kašiku.

 


Spavajte dovoljno


Stručnjaci odavno ističu da je kvalitetan i redovan san izuzetno bitan za topljenje masti i normalan apetit, jer manjak sna dovodi do prejedanja, češćih i kaloričnijih obroka, promena raspoloženja, napada gladi...


Zato je neophodno spavati od sedam do osam sati svake noći.

 


BONUS VIDEO

Šta je lavlja dijeta?