neprijatno

Bio je to blam svetskih razmera! Slavna pevačica doživela peh pred kraljicom Elizabetom i poželela da propadne u zemlju

Kad je čula zvuk pucanja materijala pomislila je samo "ne, ovo se ne događa"

DŽENET JE DOŽIVELA NEPRIJATNOST PRED SAM NASTUP PRED KRALJICOM foto: EPA/ALI HAIDER

Dobiti priliku da se nastupi za englesku kraljicu je nešto što se pruži jednom u životu. Dženet Džekson je bila jedna od retkih umetnica pozvanih da nastupi za pokojnu kraljicu Elizabetu II, i to je trenutak koji nikada neće zaboraviti.

 

I to se samo zbog njenog kraljevskog prisustva, već zato što je doživela peh o kojem se dugo pričalo, a zbog kojeg je poželela da se zemlja otvori i da nestane.

 

U video snimku "Life in Looks" sa britanskim Vogueom, koji je postavljen preko Jutjuba u četvrtak, 12. septembra, Dženet je prikazala 17 izgleda od 1970. do danas. Pričala je ona i odeći koju je nosila 1990. za svoju ceremoniju dodele zvezde na Holivudskom Bulevaru slavnih.

- Smešna priča o ovoj odeći. Nastupala sam za englesku kraljicu, a mi smo radili "Ritam Nacije", priseća se ona. - Naravno, čim sam čučnula, pantalone su mi se pocepale pravo preko šava na zadnjici - rekla je 58-godišnjakinja. 

 

U tom trenutku samo mi je prošlo kroz glavu da ne mogu da verujem da se to desilo. Pomislila sam -O moj Bože, a onda sam počela da osećam vazduh tamo i znala sam da se to zaista dogodilo. I sve vreme mi je u glavi bilo - Kako ću nastupiti ovako za englesku kraljicu - nastavila je Dženet.

Kao profesionalac, Dženet je brzo reagovala, promenivši koreografiju, tako da ni u jednom trenutku nije morala da okrene kraljici leđa.

 

- Samo sam se okrenula napred - priseća se ona.

 

Nakon što je prošlo mnogo godina postalo joj je smešno...

 

- Možete li zamisliti da sam se okrenuo i otkrila zadnjicu pa i na sekundu?

 

Ovo pak nije bio poslednji put da je Dženet ima peh sa garderobžom na sceni. Slična situacija se desila i na Superbolu 2004. kada ju je Džastin Timberlejk izveo kao gošću iznenađenja.

Pevačica je potom otrgla deo svoje garderobe i slučajno otkrila gotovo cele  grudi... Timberlejk se zbog toga javno izvinio, objasnivši da se desio incident sa garderobom, a postojali su oprečni izveštaji o tome da li je to bilo planirano ili ne.

 

Ona je o tome govorila u svom dokumentarcu Dženet Džekson iz 2022. godine, rekavši da je preterano, nazvavši to "nesrećom".

 

- Naravno, to je bila nesreća koja nije trebalo da se desi, ali svi traže nekoga koga će okriviti, i to mora da prestane. Džastin i ja smo veoma dobri prijatelji, i uvek ćemo biti dobri prijatelji - podelila je ona.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Seka Aleksić ispričala najveći blam koji je doživela