NIJE IM BILO SUĐENO

Maštao je da se oženi njom u narodnoj nošnji, udala se za košarkaša: Koju poznatu glumicu je Vuk Kostić ljubio 5 godina?

Kolege su pričale da je njihova veza bila vrlo strasna, a emocije jake i iskrene 

VUK KOSTIĆ JE GODINAMA LJUBIO JELISAVETU ORAŠANINfoto: Damir Dervišagić

Naš poznati glumac Vuk Kostić godinama je brižno gradio glumačku karijeru, a osim što je publiku osvojio maestralno odigranim ulogama, a mnoge žene šarmom i izgledom.

 

Osim vernih obožavateljki ni mnoge koleginice nisu odolele njegovom šarmu, a uprkos činjenici što Vuk retko govori o privatnom životu, zna se da je godinama bio u vezi sa glumicom Jelisavetom Orašanin.

 

Iako se šuškalo da je njihova veza bila strasna i iskrena nakon 5 godina odlučili su da je prekinu i da svako krene svojim putem. 

- Sigurno bih se venčao u crkvi, a tog dana će biti i najveća pijanka na svetu. Oženiću se u tradicionalnoj nošnji negde u nekoj planinskoj crkvi. Napredujemo ka tome - rekao je tada Vuk za magazin "Story", koji je priznao i da mu se javio očinski instinkt.

 

- Razmišljao sam o tome, a i moji prijatelji kažu da bi ta deca sigurno bila lepa. Valjalo bi da dobijem nekoliko sinova i ćerku. To je moj san da bi se nastavila loza Kostića - rekao je on tom prilikom, pa je priznao da ga je Jelisaveta učinila boljim čovekom.

 

VUK VAŽI ZA JEDNOG OD NAJVEĆIH ZAVODNIKA MEĐU GLUMCIMA foto: Vladimir Šporčić

- Otkako sam sa Jelisavetom, promenio sam se nabolje. Ona je u moj život ušla u trenutku kada mi je bila potrebnija nego ja njoj. Umirila me je, ozdravila, a ja sam se ostavio nekih loših navika - pričao je glumac, dok je Jelisaveta, s druge strane, ponosno istakla čime ju je Vuk, koji je uvek važio za velikog zavodnika, osvojio.

 

- Osvojio me je svojom iskrenošću, neposrednošću i duhovitošću. Osvaja me ljubavlju koju mi svakodnevno pruža - rekla je tada glumica.

 

JELISAVETA JE GODINAMA U BRAKU SA KOŠARKAŠEM MILOŠEM TEODOSIĆEM foto: Antonio Ahel/ATAImages

Od raskida poznatog para je prošlo više od godinu dana kada je Jelisaveta uplovila u vezu sa košarkašem Milošem Teodosićem s kojim je i danas u braku. 

 

Vuk je takođe krenuo dalje, ljubio je mnoge poznate žene, ali je do danas ostao jedan od najpopularnijih neženja među srpskim glumcima.

 

Bonus video:

Jelisaveta pokazuje zgodne noge