savršen stil

Ko treba da nosi haljinu A kroja? Kraljica Leticija održala modnu lekciju koju svaka žena treba da nauči

Bez obzira na priliku Leticija uvek izgleda sjajno, a ovog puta izbor je pao na crnu haljinu kroja koji će istaći obline čak iako ih nemate 

KRALJICA LETICIJA JOŠ JEDNOM POKAZALA ZAŠTO JE SMATRAJU KRALJICOM STILA foto: DPPA / ddp USA / Profimedia

Kralj Felipe VI i kraljica Leticija, zajedno sa porodicom i prijateljima, okupili su se u katedrali Kastrense u Madridu kako bi prisustvovali pogrebnoj misi rođaka njegovog veličanstva, Fernanda Gomeza-Aceba.


Kraljica Leticija je shodno prilici za ovaj događaj odabrala crnu haljiinu midi dužine od tvida A kroja sa 3/4 rukavima poznatog brenda Carolina Herrera, koja je bila ukrašena širokim pojasom u predelu struka.

Na grudima je nosila poznati broš sa dijamantima i biserima, koji se s kolena na kolenima prenosio među ženskim članovima španske kraljevske porodice.

 

Crnu boju razbila je ogrlicom od biser sa 12 dijamanata i bisernim priveskom u obliku suze koji je graciozno okačen sa jednog dijamanta.

 

​Leticija je nosila svoju Giorgio Armani La Charniere Doree torbu, a na nogama su joj bile Massimo Dutti Kitten cipele na malu potpeticu. 

KRALJICA LETICIJA ODRŽALA JOŠ JEDNU MODNU LEKCIJU foto: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Svoj izgled je upotpunila dijamantskim minđušama, koje su se savršeno uklopile uz celu kombinaciju. U skladu sa prilikom kraljica Leticija je pokazala da njenoj građi savršeno pristaju haljine A kroja.

 

Ako i vi imate ovakvu građu, prvo što treba da imate na umu je da će vam savršeno pristajati haljina koja će vam vizuelno stvoriti obline, jer zbog vaše građe nemate istaknute kukove, a ni struk.

 

KRALJICA LETICIJA ODRŽALA JOŠ JEDNU MODNU LEKCIJU foto: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Vaš izbor treba da budu haljine A kroja ili one koje imaju nabore u predelu bokova jer će ih oni učiniti širim i tako stvoriti iluziju peščanog sata.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kakva je to dinastija haljina?