predivnoća

Kako izgleda Marija Kilibarda u 9. mesecu trudnoće?Voditeljka prošetala Beogradom i sve oduševila stajlingom

Voditeljka se ni svega nekoliko dana pred porođaj ne smiruje, a šetanja joj i te kako prija 

foto: Instagram / kilimara

Voditeljka Marija Kilibarda uživa u poslednjim trudničkim danima i s nesrpljenjem isčekuje dan kada će na svet doneti svoje prvo dete. Za to vreme ona uživa u dugim šetnjama glavnim gradom i često deli prelepe fotografije sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

 

Nedavno samo imali prilike da je vidimo dok se vozila automobilom kada je napravila selfi i oduševila sve, a sada nam je dala ponovo priliku da zavirimo u njen privatni život i vidimo kako izgleda u devetom mesecu trudnoće

 

Marija je ovog puta podelila preslatki video u kojem vidimo kako šeta tokom vetrovitog dana dok joj prelepa crna haljina prijanja uz telo ocrtavajući veliki trudnički stomak.

- Ko kaže da pirka samo pored mora? - napisala je ona u opisu videa. 

 

Video je brzo postao viralan, a njene drugarice su odmah počele da komentarišu objavu. 

Voditeljka Maja Nikolić je napisala da je divna, na šta joj je voditeljka odgovorila šaljivim tonom da je "raspilavljena".

 

Bilo je još mnogo komentara u kojima su većinom žene izrazile oduševljenje njenim izgledom tik pred porođaj. 

 

Da podsetimo, Marija Kilibarda je nekoliko godina bila u srećnoj vezi sa sinom glumice Ljilje Dragutinović, Banetom Vučelićem. Ovaj preslatki par sada očekuje svoje prvo dete, a Marija uživa u trudnoći i jedva čeka dan kada će postati mama.

 

Bonus video:

Marija Kilibarda trudna bez šminke na pijaci