nestvarno lepa

Kao da se boginja spustila na zemlju – Maša Memedović zasenila sve u haljini koja zaustavlja dah & košta samo 1.200 din

Ćerka slavnog voditelja zna kako za male pare postići Holivuda dostojan look.

Maša Memedović ume da se obuče trendi za male parefoto: Instagram / masamemedovic/

Na svečanom otvaranju Plave dvorane Sava Centra pojavilo se pregršt poznatih ličnosti, a dame u raskošnim toaletama zasijale su u punom sjaju.

 

Na najprestižnijem crvenom tepihu u regionu ovoga puta dominantna je bila crna boja; proverene nijanse, krojevi i brendovi bili su sveprisutni i retko ko je želeo da eksperimentiše sa modom na ovakvom događaju.

 

Modna monotonija razbijena je kada se pod svetlima reflektora pojavila mlada trendseterka Maša Memedović, i to ruku pod ruku sa svojim slavnim ocem Jovanom Memedovićem. 

 

U ovoj prilici Maša se opredelila za prelepu snežno belu haljinu nalik klasičnim modelima, skrojenu na nešto drugačiji način od uobičajenog.

 

Svilenkasta suknja i prozirno čipkasti top prate liniju tela i prava su oda ženstvenosti, a naslednici poznatog voditelja ova kreacija stoji kao salivena.

 

Ovaj vanvremenski i posve različit od ostalih na otvaranju Plave dvorane viđenih dizajn, Maša je ukombinovala sa elegantnom punđom, crnom tašnicom i istobojnim papučicama sa potpeticom.

 

Finalni pečat ovom look-u dao je, kako je i sama naglasila, "damski sat" koji je kupljen u jednoj antikvarnici.

 

Može li haljinica iz second handa na otvaranje Plave dvorane? Dress code: pusti pusti modu, a moja moda je reciklirana. Vintage haljina, nađena u Njujorku - $12, sitnica. Torbica kao i uvek na ramenu, starinska. I da ne zaboravim, moj omiljeni pronalazak iz antikvarnice – damski sat – napisala je lepa Maša ispod videa na kom prikazuje svoj autfit.

 

Mnogi nisu mogli da poveruju kada su pročitali da je ova božanstvena haljina Memedovićevu koštala svega 1,200 dinara.

 

Jovan i Maša Memedović stigli su zajedno na svečanostfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ipak, svi koji Mašu prate na društvenim mrežama znaju koliko se zalaže za savesnu i održivu kupovinu, te su second hand radnje njen uvek omiljen izbor.

 

Ona često snima i videe na kojima prikazuje kako izgleda jedan njen dan u šopingu i na koji način je najbolje kupovati u pomenutim radnjama.

 

Zahvaljujući Maši svima postaje jasno da visina cene na etiketi ne mora nužno da određuje eleganciju i kvalitet nekog odevnog komada – za male pare, baš kao ona, možete izgledati najbolje od svih u prostoriji.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Vlado Georgijev sa suprugom na otvaranju Sava Centra