pravi džentlmen

Za jednog holivudskog glumca Hale Beri kaže da joj je vratio veru u muškarce – znate li o kome je reč?

Glumica Hale Beri u najnovijem intervjuu otkrila je neke do sada nepoznate informacije o sebi.

Hale Beri je 2002. bila Bondova devojkafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Još od ranih početaka svoje zavidne karijere slavna glumica Hale Beri (58) važi za jednu od najpoželjnijih žena Holivuda.

 

Lepa Amerikanka udavala se čak tri puta, a konačnu sreću nije pronašla ni kraj jednog od sada već bivših supružnika.

 

Ipak, u nedavnom intervjuu Hale je otkrila kako joj je jedan od najvećih zavodnika Holivuda vratio veru u to da pravi džentlmeni još uvek postoje.

 

Popularna "žena mačka" sarađivala je 2002. godine Sa legendarnim Pirsom Brosnanom na snimanju njegovog poslednjeg ikada filma o Džejmsu Bondu "Umri drugi dan".

 

– On će zauvek biti moj Bond, zauvek – rekla je Beri u najnovijem intervjuu za Wired.

 

Kako je Hale istakla u nastavku, te godine Brosnan je vratio njenu veru u muškarce, te se u svakom trenutku prema njoj poneo kao pravi džentlmen.

 

– Ja sam fan Pirsa Brosnana. On mi je vratio veru u muškarce na snimanju tog filma. Ne postoji čovek koji bi mogao da bude veći džentlmen od Brosnana – naglasila je ona.

 

Pirs Brosnan i Hale Beri sarađivali su na njegovom poslednjem filmu o Bondufoto: WOLFGANG KUMM / DPA / Profimedia

Mada je uloga Bondove devojke jedna od zapaženijih u njenoj blistavoj karijeri, glumica priznaje da joj isprva ovaj film nije delovao dovoljno interesantno.

 

Bond nije bio na mom spisku želja. Volela sam da gledam te filmove, ali nisam imala želju i da glumim u jednom – rekla je ona.

 

Ipak, iz ove perspektive slavna Amerikanka shvata koliku joj je popularnost ova uloga donela.

 

– To što sam glumila u filmu o Bondu čini da se osećam kao deo kinematografske istorije... Ti filmovi su ikonični. Uvek će biti deo naše istorije, a ja sam veoma počastvovana što sam bila deo toga, naročito uz Pirsa Brosnana – zaključila je Hale Beri.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Mirka Vasiljević