očeva mezimica

Nazivali su je srpskom Kejt Midlton: Evo kako izgleda ćerka Emira Kusturice koja se zabavljala sa slavnim princem

Ćerka slavnog reditelja Emira Kusturice Dunja ne voli da se eksponira u javnosti

Ćerka Emira Kusturice prava je lepoticafoto: Piergiorgio Pirrone / LaPresse / Profimedia

Slavni srpski reditelj Emir Kusturica nadaleko je čuven po svom umetničkom radu na polju filma.

 

Tokom svoje uspešne karijere Kusturica je sarađivao sa brojnim svetskim facama poput Monike Beluči, a svoj privatni život skriva od očiju javnosti.

 

Emir ima dvoje dece, sina Stribora i ćerku Dunju, koja je donedavno bila u žiži interesovanja zbog ljubavne veze sa naslednikom čuvene kraljevske loze.

 

U skladnom braku sa Majom Mandić Kusturica je dobio dvoje naslednika na koje može biti ponosan: dok se Stribor uspešno bavi muzikom, Dunja je stekla diplomu iz dramaturgije, nakon čega je godinu dana studirala istoriju umetnosti na Sorboni u Parizu.

 

U dogovoru sa svojim ocem ubrzo je postala selektor Kustendorf filmskog i muzičkog festivala, a u slobodno vreme bavi se temom dekolonizacije kulture.

 

Uprkos značajnim karijernim uspesima i svom zavidnom poreklu, Dunja je pre nekoliko godina postala glavna tema svih medija ni manje ni više nego zbog svog ljubavnog života.

 

Dunja i Emir Kusturicafoto: EPA/IAN LANGSDON

Naime, lepa Kusturičina kći zabavljala se sa Aleksandrom III Karađorđevićem, sa kojim je po prvi put "uhvaćena" upravo u popularnom Drvengradu.

 

Ubrzo nakon što su fotke sa princem procurele u javnost, Dunju su prozvali "srpskom Kejt Midlton", a mnogi su je čak proglasili i srpskom kraljicom.

 

Iako se neretko pojavljivala u javnosti sa svojom jačom polovinom, rediteljeva naslednica istakla je kako joj ta vrsta pažnje nimalo ne prija.

 

Dunja skriva svoj privatni život od javnostifoto: Antonio Ahel/ATA Images

– Meni to smeta, ja mislim da se privatni život naziva privatni život upravo da se o tome ne bi pisalo. Nisam profil žene koja voli da se eksponira kada su takve stvari u pitanju i da sa njima izlazim javno – izjavila je ona jednom prilikom. 

 

Ipak, romansa lepe Dunje i princa nedavno je okončana nakon što su u javnost dospele fotografije na kojima se braća Karađorđević Aleksandar III i Petar III nedolično ponašaju u provodu.

 

Od tada Kusturičina ćerka još više skriva svoju intimu i govori isključivo o umetnosti i svojoj porodici.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Emir Kusturica na 5.Pozorišnom Kustendorfu