astro prognoze

4 horoskopska znaka koja će doživeti promenu i osetiti moć strasti zbog konjunkcije Marsa i Jupitera

Od 11. do 18. avgusta čeka nas konjunkcija Marsa i Jupitera koja utiče na sve, ali na neke znakove posebno.

Konjunkcija Marsa i Jupitera nekim znakovima donosi više promena nego ostalimafoto: Ironika/Shutterstock

Nešto se "kuvalo u vazduhu", jer je Jupiter u Blizancima od 28. maja uticao na rast naših kontakata, veza i komunikacije i samim tim proširio zonu ličnog prostora. Ovo nikada ne nestaje tek tako: očigledno je da je u protekla 2 meseca svako od nas mogao da uđe u novu vezu, bilo prijateljsku ili romantičnu, ili da postane znatno pristupačniji u bilo kom smislu.

 

Jupiter uvek daje pozitivnu ekspanziju, otklanja komplekse i strahove, pa čak i najintrovertniji ljudi poslednjih nedelja mogli bi bukvalno da dožive bum u komunikaciji, telefonskim pozivima, prepisci i dijalozima.

 

I sve ovo prirodno vodi ka glavnoj stvari — čekamo konjunkciju Marsa i Jupitera u Blizancima od 11. do 18. avgusta.

 

Obe planete imaju vatrenu energiju i odgovorne su za strast i kretanje napred bez osvrtanja. Za mnoge će ovo biti podsticaj za akciju — da konačno pozovu osobu na sastanak, zajedno odu na putovanje ili, za početak, da se registruju na sajtu za upoznavanje. Avgust obećava da će biti pun dešavanja!

 

foto: oneinchpunch/Shutterstock

 

4 znaka na koje će ova konjunkcija najviše uticati

 

Ovan

 

Vaš vladar Mars se povezuje sa Jupiterom u sektoru upoznavanja i putovanja, sastanaka i prepiske – možete iznenada početi da komunicirate sa osobom koja je u inostranstvu ili idete na put sa njom. Postoji i mogućnost susreta sa potencijalnim partnerom uskoro.

 

Blizanci

 

U vašem znaku dolazi do konjunkcije Jupitera i Marsa, a Jupiter je odgovoran za odnose u vašem horoskopu. To znači da ćete imati novog partnera i slučajno vas prijatelji mogu upoznati, ili ćete ga upoznati putem ćaskanja, neke zajednice ili na putovanju.

 

foto: PIXbank CZ, Shutterstock

 

Vaga

 

Vladar vašeg partnerskog sektora, Mars, u konjunkciji sa Jupiterom u vašem sektoru putovanja i obrazovanja. Imaćete novu strast, ali da biste se upoznali morate da prođete obuku ili odete na putovanje. Inače, Jupiter je odgovoran za kretanja u vašoj karti — budite lagani, pristanite na avanture i univerzum će vas upoznati sa neverovatnom osobom!

 

Strelac

 

Konjukcija Marsa i Jupitera se dešava u vašem sektoru odnosa — očekuje vas plamen strasti! Imaćete temperamentnog i aktivnog partnera, a on će najverovatnije biti vatreni znak, kao i vi. Na mnogo načina, videćete da se poklapate sa njim i da će vaša veza u početku biti zasnovana na snažnoj strasti, piše wday.ru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE! Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN i utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI