kome bolje stoji?

Blejk Lajvli oživela ikoničnu haljinu staru 22 godine: Omaž slavnoj pevačici koja je prva ponela čuvenu Versaće kreaciju

Glumica Blejk Lajvli dala je svojevrsni omaž pevačici Britni Spirs noseći njenu ikoničnu Versaće haljinu iz 2002. godine

Blejk Lajvli služi kao modna inspiracija ženama širom svetafoto: EPA/IAN LANGSDON

Još od dana kada se proslavila glavnom ulogom u hit seriji "Tračara" glumica Blejk Lajvli definitivno slovi za jednu od najbolje obučenih žena na svetu.

 

Plavokosa lepotica poznata je kao neko ko se ne boji da eksperimentiše sa modom i neretko svoju pojavu usklađuje sa svojim najaktuelnijim filmskim ostvarenjima i ulogama u njima.

 

Ovih dana Blejk se bavi promocijom svog novog projekta "It ends with us", a pažljivo birane odevne kombinacije na aktuelnoj pres turneji odišu magijom cvetnih motiva.

 

Lepa supruga glumca Rajana Rejnoldsa istupila je na crveni tepih njujorške premijere svog najnovijeg filma u utorak 6. avgusta i sve prisutne ostavila bez daha.

 

Ono što modni znalci širom sveta nisu mogli a da se ne zapitaju kada su ugledali ovo glamurozno izdanje poznate glumice jeste, da li smo ovo već negde videli?

 

I zaista, svetlucava Versaće haljina iz kolekcije proleće/leto 2003. u kombinaciji sa dugom platinastom kosom raspuštenom u "holivudske" talase slika je koja nas vraća kroz vreme i baca pravo u 2002. godinu.

 

Blejk Lajvli obukla je ikoničnu Versaće haljinu iz 2002.foto: Photo Image Press via ZUMA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ukoliko ste pomislili da je Lajvlijevoj kao inspiracija poslužila pevačica Britni Spirs – bili ste u pravu. Pop princeza 2000-ih prva je ponela ovu spektakularnu kreaciju ukrašenu šljokičavim cvetovima, a Blejk je otkrila da se na njoj sinoć našla, ni manje ni više – baš ta, Britnina haljina.

 

Britni u ikoničnoj Versaće haljini 2002.foto: Bettina Schwarzwîlder / AFP / Profimedia

– Ultimativna kraljica koja je učinila da svi poželimo da sijamo i pišemo i delimo svoje priče – napisala je glumica na svojoj Instagram priči, gde je podelila sliku originalne vlasnice u ikoničnoj Versaće haljini.

 

– Britni, svi mi milenijalci imamo po neku priču o trenutku ili godinama u kojima si nas inspirisala da želimo da sijamo, svojom snagom, radošću i napornim radom. Hvala ti što si uvek bila primer i doprinosila tome da žene imaju svoj glas. Uzbuđena sam zbog tvog biografskom filma i svega što dolazi – dodala je zvezda najnovijeg "Dedpul i Vulverin" filma u svom omažu pop zvezdi.

 

Blejk Lajvli predvodnica je relativno novog trenda u svetu glumaca, takozvanog "metodskog odevanja". U pitanju je proces potpunog stapanja sa najaktuelnijom ulogom koju glumica tumači u tom trenutku, a sve u svrhu bolje i zabavnije promocije filma.

 

Tako sam uzbuđena što je metodsko oblačenje sada bitna stvar jer su pre mnogo godina, kada sam radila promociju filma "A simple favor" ljudi govorili: 'Zašto se oblačiš kao svoj lik? Zašto si u odelima?' – objasnila je ona tokom premijere filma "It ends with us".

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poslušajte trenera Dženifer Lopez