najveća podrška

"Vidi se Srkijev uticaj na snajku!" Simpatičan detalj na Jeleni Đoković tokom OI koji je mnogima promakao

Da li bi Novak Đoković bio uspešan koliko jeste da njegova životna saputnica nije baš Jelena Đoković, nikad nećemo saznati, ali da u njoj ima beskrajnu podršku – dileme nema.

Jelena Đoković slavi Novakovu pobedu na Olimpijskim igramafoto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković juče je ispisao još jednu stranicu sportske istorije, osvojivši i poslednje što mu je nedostajalo u neverovatnoj karijeri – zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.


Nole je savladao španskog tenisera Karlosa Alkaraza u finalu Olimpijskih igara u Parizu rezultatom 2:0, a potom je proslavio svoj ogroman uspeh grupnim zagrljajem sa članovima svog tima u boksu.


Jedan od najemotivnijih trenutaka svakako je zagrljaj sa suprugom Jelenom Đoković, koja je uz njega od početka karijere i najvernija podrška mu je bila na turnirima tokom karijere, uključujući i 33. OI, na kojima je nijednom nismo videli bez zastave Srbije.

 

Jelena i Stefan Đoković u boksu tokom finala Olimpijskih igara u Parizufoto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jelena je, kao i inače, bila najvatrenija i najglasnija Novakova podrška u loži, a društvene mreže preplavile su fotografije supruge najboljeg tenisera u istoriji kako maše velikim i malim zastavama Srbije, ogrće se njima, ističe ih svaki put kada primeti da je kamera snima, a bilo je i vrlo simpatičnih trenutaka kada je snimljena sa zastavicom koja viri iz šešira.

Đokovićeva supruga i direktorka fondacije koja nosi njegovo ime oglasila se nakon meča i na društvenoj mreži Iks, nekadašnjem Tviteru, ponovo skrenuvši pažnju na zastave Srbije.


Koliko se srpskih zastava danas vijorilo. Ponos!!! – poručila je Jelena.

Novakovim navijačima ipak ovo nije promaklo, pa su mnogi istakli da im je simpatično ponašanje supruge našeg tenisera...

... a ima i onih koji kažu da je na nju sigurno uticao svekar Srđan Đoković.

 

Velika ljubav Novaka i Jelene Đoković


Podsetimo, Jelena i Novak Đoković zajedno su još od srednjoškolskih dana, a par se venčao na Svetom Stefanu 2014. godine.

 

Jelena i Novak Đoković na svečanosti pre otvaranja Olimpijskih igara u Parizufoto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Potom su dobili sina Stefana i ćerku Taru, a ova srećna porodica bodri Noleta na turnirima širom sveta i pruža mu najveću podršku.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Novak i Jelena Đoković oduševili Pariz