više se ne kriju

"On može da nađe bolju!" Ćerka slavnog glumca i fudbaler uhvaćeni zajedno, a njegove obožavateljke joj ne daju mira

Nakon višenedeljnih spekulacija, manekenka i popularni sportista prestali su da se kriju, a društvene mreže i portale su preplavile negativne reakcije jer mnogi veruju da Ajris ne bi mogla da vodi život u kom uživa da nije dete poznatih roditelja.

Ajris Lo je jedna od popularnijih it devojaka u poslednje vremefoto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Već neko vreme mediji pišu da je manekenka i glumica Ajris Lo, koja vam je možda poznatija kao ćerka čuvenog holivudskog glumca Džuda Loa i glumice Sejdi Frost, srećno zaljubljena u momka koji je dobro poznato ime ljubiteljima sporta.


Kako su otkrili izvori bliski 25-godišnjoj lepotici, ona je u vezi s Trentom Aleksanderom-Arnoldom, igračem Liverpula i fudbalske reprezentacije Engleske, a oni su se trudili da sačuvaju privatnost, pa su samo jednom viđeni u istom društvu.


Međutim, svetski mediji su ih konačno uhvatili zajedno i sada nema sumnje da je par u vezi.

Trend i Ajris viđeni su tokom odmora na Barbadosu, gde su ih paparaci fotografisali dok su plivali, šetali zagrljeni plažom , uživali u sportovima na vodi i koristili malo slobodnog vremena koje sportista ima između Evropskog prvenstva i početka nove sezone.

Iako je Ajris Lo veoma uspešna manekenka, društvene mreže su preplavili negativni komentari fudbalerovih obožavateljki, koje veruju da je on mogao da pronađe "bolju".

"Trent stvarno zaslužuje bolju i lepšu devojku", "Ne bi bila model da joj nije tate, on nije dečko za nju", "Gde su mu bile oči?", "Pogledajte joj facu, ona stvarno misli da je Mis univerzuma"... neke su od reakcija na snimke srećnog para.

Nakon što su do medija dospele njihove fotografije s odmora, mladi zaljubljeni viđeni su i u Londonu, gde su ih paparaci primetili dok su šetali i pili kafu.

Ljubav ćerke Džuda Loa i Trenta Aleksandera-Arnolda


I manekenka i fudbaler poznati su po tome što ne eksponiraju svoj privatni život, pa su se mnogi iznenadili kada je do medija dospela vest da su zajedno.


Par se upoznao dok su snimali reklamu za Guess Jeans, brend čiji su ambasadori, a izvor blizak zaljubljenima je rekao da su oni "uzbuđeni da vide kako će teći stvari" u njihovoj vezi.


Odmah su se povezali, razmenili brojeve i počeli da prate jedno drugo na Instagramu – otkrila je osoba bliska paru. – Od tada se redovno dopisuju na WhatsApp-u i upoznaju se. Još uvek su na početku, ali njihovi prijatelji odobravaju ovu vezu, koja se pokazala zabavnom za oboje.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tračevi o poznatima