uvek elegantna

Tajne moćnog izgleda Sindi Kraford: Slavni top model zna kako se obući za male pare i ostaviti sve bez daha u pedesetim

Sindi Kraford svojim najnovijim modnim izdanjem pokazala je koliko moćno može da izgleda žena u svojim pedesetim.

Sindi Kraford zna kako da istakne svoju lepotu na pravi načinfoto: cindycrawford/Instagram/printscreen

Ikona stila i nekadašnji top model Sindi Kraford ponovo je oduševila javnost svojim izgledom prilikom nedavnog pojavljivanja u emisiji "Watch What Happens Live" u Njujorku.

 

Sa svojih 58 godina, Sindi je pravi primer kako se stari dostojanstveno i sa stilom, a njeno najnovije izdanje samo je dodatno potvrdilo njen status modne muze.

 

Uvek umerena, a besprekorno elegantna, bivša manekenka još jednom je pokazala koliko moćno može da izgleda žena u pedesetim.

 

Na snimanju pomenutog šoua Sindi je blistala u kompletu koji je čist sinonim za eleganciju i glamur – matching set koji je savršen za žene svih generacija.

 

Ovaj sofisticirani ensemble sastoji se od svilene bluze u prelepom zagasito narandžastom tonu, uvučene u midi suknju identičnog kroja. Iako bluza ima duge rukave, njen lagani svilenkast materijal omogućava koži da diše, čineći je savršenim izborom za letnje noći.

 

Sindi Kraford zablistala je u zagasito narandžastom kompletufoto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sindi je svoj izgled dodatno upotpunila letnjim sandalama na nisku potpeticu, ukrašenim srebrnim kaiščićima, koje su elegantno odražavale sunčeve zrake.

 

Supermodelka demonstrirala je vanvremensku elegancijufoto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kao završni dodir, Krafordova je izabrala pismo torbicu luksuznog brenda Yves Saint Laurent, koja je dodala dašak sofisticiranosti njenom izgledu.

 

Ovaj modni izlet nije samo bio prikaz stila, već i primer kako se uz minimalizam može postići maksimalan efekat, a savršen je za različite prilike – od poslovnih sastanaka do romantičnih večera.

 

Mada je Sindina modna kombinacija sačinjena od skupocenih komada, gotovo identičan ovakav komplet možete pronaći i po cenama nižim od 5.000 dinara i zablistati baš poput slavnog supermodela!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!