imajte u vidu...

Ovo su najveće prednosti i slabosti pripadnika horoskopskih znakova: Ako se ogrešite o Vagu, dobro se čuvajte!

Svi znakovi Zodijaka imaju prednosti koje ih izdvajaju, ali i mane zbog kojih mogu da budu vrlo teško društvo.

foto: ESB Professional/Shutterstock

Ako pitate astrologe, ne postoji nijedan horoskopski znak koji je jači ili slabiji od ostalih – svi se smatraju jednakim.


Međutim, svaki pripadnik Zodijaka ima svoje prednosti i slabosti, a na onima koji se bave tumačenjem plesa planeta je da ih razlože i objasne.


Poznati astrolog Angel Ajdijalizm izdvojio je šta je ono što je najveća snaga, a šta najizraženija slabost kod različitih znakova horoskopa.

Ovan


Hrabar, ali impulsivan, Ovan se ne plaši konflikta i uvek će da se založi za sebe i svoje bližnje. Ume da bude agresivan, temperatmentan i impulsivan, što ga uvodi u nevolje.


Bik


Bikovi su vredni, ali i materijalisti. Vredni su, odlučni, strpljivi, možete da se oslonite na njih. Imaju "debelu kožu" i mnogo mogu da izdrže, praktični su, ali pate od statusnih simbola, obožavaju novac i luksuz.

 

Strelčevi su slobodnog duha, ali ne računajte da će ispuniti svako obećanje.foto: Shutterstock / Rohappy

Blizanci


Inligentni su, ali neodlučni. U svemu vide sve strane, lako menjaju mišljenje i može da bude prilično frustrirajuće naći se u njihovoj blizini.


Rak


Rakovi imaju brižnu prirodu, ali su preterano osetljivi. Vole da brinu o drugima, da ih emocionalno podržavaju, odani su i zaštitnički nastrojeni. Međutim, skloni su promenama raspoloženja i mogu da shvate stvari lično, pa se previše brane i kad nema potrebe.

Lav


Lavovi su rođeni lideri, ali umeju da budu previše usredređeni na sebe. Samopouzdani i šarmantni, Lavovi uvek imaju stvar u svojim rukama. Ali oni žele da se osećaju kao da su važni i da uvek budu u pravu. Pošto su izuzetno sujetni, Lavovi žele da uvek budu u centru pažnje, a umeju da budu i sebični.


Devica


Praktičnog uma, Deca ume da bude previše kritična. Poznata je kao oprezna, voli da daje savete, ali misli da je uvek u pravu. Zato joj nije strano da povredi druge.

 

Lavovi su rođeni lideri, ali umeju da budu previše usredređeni na sebe.foto: Dean Drobot/Shutterstock

Vaga


Veoma su fer prema drugima, ali umeju da budu zlopamtila. Kao vazdušni znak, Vaga je intelektualac koji traga za ravnotežom i veoma je diplomatski nastrojena. Njena potraga za istinom i pravdom ume da dovede do osvetoljubivosti.


Škorpija


Odlični su u rešavanju problema, ali mogu da budu preterano sumnjičavi. Fokusirani su i odlučni, dobro rešavaju misterije i pronalaze rešenja. Međutim, nemaju poverenja u druge i umeju da budu paranoični u strahu da će neko da ih prevari.


Strelac


Optimista je i vrlo poletan. Strelac vidi čašu polupunu i obožava da istražuje svet. Zabavni su i vole da budu slobodni. Međutim, kada im postane dosadno, umeju da pobegnu i nisu dobri u ispunjavanju obećanja.

 

Veliki je humanitarac, ali Vodolija ima izražen temperament. foto: Look Studio/Shutterstock

Jarac


Oni su naporni radnici, a umeju da budu izuzetno manipulativni. Praktični su i ambiciozni i brinu o drugima. Ipak, često su proračunati i sve će uraditi da stvari idu u njihovu korist, pa čak biraju partnere koji će im "završavati stvari". Umeju da povrede ljudima osećanja.


Vodolija


Veliki je humanitarac, ali Vodolija ima izražen temperament. Uglavnom su intelektualci i koriste svoju mudrost da pomognu drugima. Međutim, misle da su uvek u pravu i ne pristaju na kompromise.


Ribe


Veoma su strastvene, ali ćudljive. Ribe su toplog srca i brižne i uvek će se pojaviti kada su vam potrebne. Mogu da budu osetljive i lako im se povrede osećanja, pa se lako uvuku u bespotrebnu dramu.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.