astro prognoza

Nedeljni ljubavni horoskop od 15. do 21. jula: Koga očekuje nemirna sedmica, a kom znaku predstoji nedelja flerta?

Nedeljni ljubavni horoskop od 15. do 21. jula

foto: Josep Suria/Shutterstock

Dnevni horoskop piše: Olga Savić

 

OVAN

 

Red uživanja, zabavnih I opuštenih trenutaka I lepih dešavanja sa partnerom – pa onda red moranja I obaveza, praćen redom nervoze. Ta nervoza će posebno biti prisutna u momentima kada osećate da vas neke situacije pritiskaju, stežu, previše opterećuju – ali ne bih rekla da se vezuju za vaš partnerski odnos, već pre za poslovno-materijalnu Ili porodičnu situaciju. Slobodni Ovnovi – želeli da putujete, uživate, zabavljate se I družite ili želeli da ljubavišete – sve vam je otvoreno. Pred vama su u svakom slučaju vruće letnje noći koje obećavaju uzbudljiva dešavanja – a na vama je čime ćete ih ispuniti.

 

BIK

 

Nemiran period u partnerskim odnosima će biti aktuelan još tokom ove sedmice. Vi lično ste u jednoj kompleksnoj životnoj fazi i to mora na manji ili na veći način da se odrazi na partnerski odnos. Neki Bikovi će imati zahtevne situacije kroz posao, neki kroz porodicu – šta god bilo, postoji osećaj nemanja kontrole nad dešavanjima, pa to budi unutrašnje nemire kod vas. I to je ok - dokle god se trudite da vaši nemiri ne uznemire vezu u kojoj ste. Slobodni Bikovi – malo je verovatno da vas sada može „potrefiti“
neka ozbiljna ljubavna priča – ali zato flert, koketiranje, malo avanture i mnogo zabave – e, to da.

BLIZANCI

 

Malo je verovatno da baš mnogo možete da se požalite na odnos sa voljenom osobom. Ok, I drago vam biće I vi možete s vremena na vreme imati svoje “žute minute” – tempo dešavanja I života su takvi da smo svi malo neurotični – ali ti napeti trenuci su kratkog daha I ne mogu uticati suštinski na vaš odnos. Ukoliko već niste do sada – napravite dobar plan I pobegnite negde zajedno. Oboma vam je potrebno da se opustite, rasteretite, smejete. Slobodni Blizanci – dani pred vama su obojeni dobrom energijom I željom da se “razmašete” na svaki mogući način. Mnogo zanimljivih susreta, komunikacije, flertovanja.

 

RAK

 

Malo tenzije I mnogo povezanosti – to je suština vaših partnerskih odnosa u ovom periodu. Nema velikih iskakanja iz ravnoteže I uglavnom se sve odvija nekim regularnim tokom. Nešto više nestabilnosti može biti u danima vikenda I punog Meseca u partnerskom polju – ali I ovo je bura u čaši vode, brzo dođe još brže prođe. Slobodni Rakovi – vrlo je moguće da već postoji zainteresovanost za neku osobu, a ukoliko je tako – pustite da se vaša komunikacija odvija laganim tokom. Ukoliko nikoga baš nema na vidiku –
moguće je da vas situacija iznenadi do kraja nedelje. Pogotovo dani vikenda mogu biti jako dobri.

 

Nastavak na sledećoj strani..

Nedeljni ljubavni horoskop od 15. do 21. julafoto: Josep Suria/Shutterstock

LAV

 

Ovo može biti prilično lep period u vašem partnerskom odnosu – vreme kada ste aktivniji, kada je zajedničkih trenutaka više, ali I vreme kada se baš može uživati u opuštenim ili zabavnim trenucima. Baš iz tog razloga – sve ovo lepo što se dešava ne bi trebalo kvariti ishitrenim rečima I postupcima koje mogu doneti tenziju u vašu vezu. Sam početak sedmice kao I dani vikenda mogu biti iritirajući po vas, pa gledajte da ne dramite za svaku sitnicu. Slobodni Lavovi – divan period I da putujete, uživate I zabavite se, ali I da se zaljubite – bez obzira da li će to biti samo letnja avantura ili nešto trajnijeg karaktera.

 

DEVICA

 

Naglašeno polje tajni i zabranjenih uživanja slobodnim Devicama ne blokira nove ljubavne poduhvate, ali ukazuje da će priče otpočete u ovom periodu biti prilično komplikovane, iako će biti ispunjene velikim strastima i emocijama. Naravno, sve ovo donosi i mogućnost ulaska u tajnu ljubavnu priču ili avanturu. Sada strasti upravljaju vama, a njima je teško odupreti se. Što se tiče zauzetih – sve deluje kao da je na svom mestu i da je odnos stabilan i jak. Međutim, taj prvi pogled ume da zavara – niti vi niti partner niste potpuno u svojoj energiji i iako je odnos korektan – kod oboje postoji neki vid nezadovoljstva.

VAGA

 

Vaša vladarka Venera u tranzitu kroz znak Lava ukazuje da ste u periodu kada je vaše samopouzdanje pojačano , kada itekako dobro znate šta želite a šta ne želite. To je odlično ukoliko ste solo – jer ste u periodu kada ćete želeti da se sve vrti oko vas I da vi istinski uživate. Ovo je odličan period za putovanja, druženja, izlaske I zabave – ali isto tako I za mnogo flertovanja I novih poznanstava. Što se tiče zauzetih, potencijalno postoji mogućnost za nešto jaču partnerovu ljubomoru I posesivnost. U svakom slučaju, vaš emotivni život ovih dana donosi mnogo jakih emocija I strasti, ali I dašak drame.

 

ŠKORPIJA

 

Nervoza u partnerskim odnosima će postojati tokom cele sedmice, ali najnaglašenije u ponedeljak, utorak i za vikend. Zašto nervoza? Pa ko to može tačno reći, biće tu svega – i nervoza zbog posla i privatnih obaveza, i nervoza zbog sumnjičavosti, ljubomore (sa razlogom ili bez) i nervoza zbog nekih glupih sitnica koje nemaju nikakvu važnost u vašem odnosu. Što manje nervoze a što više pozitive (jer itekako ima prostora i za nju) i biće sve ok. Slobodne Škorpije – odličan period za pojačan društveni život. Ljubavnih prilika može biti, ali one jako „mirišu“ na samo letnje avanture.

 

Nastavak na sledećoj strani..

Nedeljni ljubavni horoskop od 15. do 21. julafoto: Josep Suria/Shutterstock

STRELAC

 

Malo ste vi razvučeni I rasuti obavezama, malo partner. I samim tim – oboje povremeno nervozni I na kraj srca. Ako ste oboje razumni, ti povremeni talasi nervoze neće doneti ništa strašno – tu I tamo će se povisiti tonovi u razgovoru, ali će se sve brzo završiti jer je suštinski dobra energija između vas dvoje prilično jaka. Problem može nastati jedino ako vam je tvrdoglavost bitnija od mira I harmonije u odnosu. Slobodni Strelčevi – kod vas je prisutna više nego sjajna I pozitivna energija I zaista je potrebno da u
ovim danima uživate punim plućima. A ako se dese neke pozitivne varnice I flert – ma još bolje.

 

JARAC

 

Mnogo emocija, mnogo uzbudljivih trenutaka ali I uzbuđenja I napetosti, a povremeno I dosta nervoze – sve će to biti prisutno u vašim emotivnim relacijama. Pun Mesec se krajem ove sedmice dešava u vašem znaku pa bi bilo dobro da voljena osoba I vi težite stabilnosti I zajedništvu, da pravite planove I ostvarujete ih, a da ne dozvolite da prenaglašene emocije upravljaju vašim postupcima. Slobodni Jarčevi – konjunkcija Marsa I Urana dešava se u vašem polju ljubavi I zabave – I da, može vam doneti pregršt interesantnih dešavanja I dobru energiju, ali vam može doneti I burnu letnju avanturu.

VODOLIJA

 

Odnos sa voljenom osobom će u ovoj sedmici imati svoje uspone I padove. Jer, kod oboje postoji dosta nervoze, razvučeni ste poslovnim I privatnim obavezama. I onda tako nervozni prenosite nervozu jedno
na drugo. Da se razumemo – I pored tih tenzičnih momenata, vaša veza nije ugrožena. Jer I u ovakvom periodu postoji prostor za pregršt lepih dešavanja koje popravljaju vaše raspoloženje I donose dobru energiju u odnos. Slobodne Vodolije – tako je lako zaljubiti se ovih dana. Da li će novopokrenute priče ostati samo na nivou vrele letnje avanture ili će se pretvoriti u nešto ozbiljnije – pokazaće vreme.

 

RIBE

 

Vaše polje aktivnosti I komunikacije je jako naglašeno, pa je pred slobodnim Ribama nedelja koja će biti posebno dinamična I puna dešavanja. Pored jakih mogućnosti za putovanja I povećanu količinu druženja I zabave, ovo ukazuje I na nova poznanstva – najpre preko vašeg društvenog kruga, ali I preko društvenih mreža I aplikacija za upoznavanje. Možete pokrenuti vrlo inspirativnu komunikaciju, ali nemojte očekivati previše – jer je lako moguće da sve ostane samo na nivou avanture. Zauzete Ribe – malo zajedničkog vremena ovih dana, pa gledajte da svaki trenutak iskoristite za uživanje I za strast.