radost zbog prinove

STIŽU RODE U KRALJEVSKU PORODICU: Kraljica Ranija (53) ne krije radost zbog najlepše uloge koja je čeka!

Kraljica Ranija od Jordana (53) ne krije svoju radost usled iščekivanja najnovijeg člana porodice.

Kraljevski par Jordana iščekuje svoje prvo unučefoto: Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jordanska kraljevska porodica nedavno je objavila radosnu vest koja je oduševila javnost – očekuju prinovu!

 

Na svom Instagram profilu kraljica Ranija podelila je dirljivu fotografiju svog najstarijeg sina princa Huseina i njegove trudne supruge princeze Rajve.

 

Ovom fotografijom kraljica je sinu čestitala 30. rođendan, a kraljevska porodica ne krije sreću zbog najnovijeg člana koji će uskoro stići.

 

Kraljica Ranija poznata je po svojoj prisnosti sa narodom, a ovoga puta još jednom je pokazala koliko joj je porodica važna. Na fotografiji koju je podelila, princ Husein i princeza Rajva zrače srećom i ljubavlju, dok ponosno pokazuju princezin trudnički stomak.

 

Srećan 30. rođendan mom dragom sinu Huseinu. Jedva čekam da vidim tebe i Rajvu u ulozi roditelja – napisala je u emotivnoj objavi.

 

 

Vest o prinovi unela je radost ne samo u kraljevsku porodicu, već i među narod Jordana. Prestolonaslednik Jordana i princeza Rajva venčali su se prošle godine na raskošnoj ceremoniji koja je privukla pažnju širom sveta.

 

Njihova ljubav i posvećenost jedno drugom su inspiracija mnogima, a sada će njihova porodica biti obogaćena dolaskom novog člana i prvog unučeta kraljice Ranije i kralja Abdula II.

 

 

Moja majka je već pre nekoliko nedelja počela da kupuje stvari za bebu – izjavio je mladi Husein za Al Arabiya početkom maja.

 

Deca će sve promeniti, to je sigurno. Ne znam šta da očekujem, ali mi smo veoma uzbuđeni, kao i cela porodica – dodao je jordanski prestolonaslednik.

 

 

Reakcije na objavu kraljice Ranije bile su izuzetno pozitivne. Hiljade pratilaca izrazilo je svoje čestitke i dobre želje u komentarima, deleći radost zbog prinove.

 

Očekuje se da će ovaj događaj dodatno osnažiti veze između kraljevske porodice i naroda, jer su Husein i Rajva izuzetno popularni među mladima, zahvaljujući svom modernom pristupu kraljevskim dužnostima i bliskosti sa javnošću.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu