samo za najhrabrije

POJAVILA SE OBUČENA SAMO U ČIPKU i sve ostavila bez teksta: Trudnički stil Hejli Biber definitivno nije za svakoga

Bivša manekenka i suruga pevača ne prestaje da iznenađuje svojim modnim izborima u iščekivanju prvog deteta.

Hejli i Džastin Biber očekuju svoje prvo detefoto: B4859 / Avalon / Profimedia

Hejli Biber poznatu po svom besprekornom modnom ukusu ni trudnoća nije sprečila u nastojanjima da svakoga dana, ma gde se pojavila, u potpunosti zablista.

 

Svakim javnim pojavljivanjem, ova mlada ikona stila ne samo da inspiriše, već i postavlja nove standarde za trudničku modu.

 

Njen stil je savremen, šik, smeo i hrabar - kombinacija koja osvaja, mada nije namenjena svima.

 

Hejli je pokazala da trudnoća ne mora da znači kompromise u pogledu stila. Ona svakodnevno bira komade koji ističu njenu figuru i istovremeno pružaju osećaj udobnosti, kombinujući elegantne komade sa strateški postavljenim detaljima koji naglašavaju njenu trudničku siluetu.

 

Bez obzira da li se radi o ležernim izlascima u grad ili glamuroznim događajima, Hejli je uspela da ostane verna svom prepoznatljivom estetskom izrazu.

 

Nekadašnja manekenka podelila je juče na Instagram-u fotke sa svečanog otvaranja nove radnje svog beauty brenda "Rhode" u Njujorku, koje je obeleženo 23. juna.

 

 

1. Haljina je nepogrešiv izbor

 

 

Ženstven i elegantan autfit u nude nijansama sačinjen od dugačke uz telo pripijene haljine brenda LaQuan Smith i trendi Magda Butrym oversajz sakoa pokazao se kao pun pogodak.

 

"Highlight" ovog jednostavnog ali hrabrog trudničkog look-a nalazi se upravo u prozirnom delu tkanine koji na suptilan i prelep način ističe Hejlin stomačić.

 

 

Nešto kasnije istoga dana supruga pevača Džastina Bibera uslikana je u spektakularnoj beloj haljini ležernog kroja sa potpisom Fibi Filo. Svilena kreacija asimetričnog kroja sa visokom kragnom savršeno se uklopila sa neobičnim cipelama iste dizajnerke, a lepa Hejli sve je začinila klasičnim crnim naočarama za sunce i nenametljivom visokom punđom.

 

 

2. Ležerno i kul

 

foto: Tatiana / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia in deal

 

Osim haljina, Hejli je uspela da uključi i modernu visoku modu u svoj trudnički stil, noseći komade koji su istovremeno trendi i praktični. Promišljeni odabiri boja i tekstura dodaju dubinu i interesantnost njenom izgledu, dok su njeni aksesoari pažljivo birani kako bi upotpunili svaki outfit.

 

 

 

3. Trudnička ekstravagancija koja nije za svakoga

 

 

U subotu mlada preduzetnica uslikana je na ulicama Njujorka u ekscentričnom i provokativnom izdanju koje, iako njoj stoji savršeno – definitivno nije za svakoga.

 

Jednodelni kombinezon satkan od najfinije, naizgled prozirne crne čipke luksuznog brenda Alessandra Rich, postavom u boji kože napravio je savršenu optičku iluziju i potpuno zaludeo Hejline fanove.

 

 

Kreacija koja na prvi pogled otkriva sve – a zapravo ne otkriva ništa, upotpunjena je dugačkim kožnim mantilom u istoj boji, moćnim salonkama i naočarama koje su sada već prepoznatljiv izbor mlade influenserke. 

 

Da će se Hejlin trudnički modni izraz provlačiti kroz nežna tkanja čipke bilo je jasno još onoga dana kada je manekenka vesti o iščekivanju svog prvog deteta objavila snimkom u kom se pojavljuje u custom-made čipkanoj beloj Saint Laurent haljini sa potpisom Antonija Vakarela.

 

 

Romantična toaleta koja na veoma suptilan i nenametljiv način otkriva ramena, prava je mala oda originalnoj muzi YSL brenda – Bjanki Džeger.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Džastin Biber sa suprugom u šetnji​​​​​​​