godine ljubavi

Ko je misteriozna supruga Dušana Tadića? Imaju troje dece i uz njega je bila i u dobru i u zlu

Jedan od najpopularnijih srpskih fudbalera godinama je u skladnom braku, a supruga mu je bila najveća podrška u svim usponima i padovima tokom karijere

Dušan Tadić je godinama kapiten reprezentacije Srbijefoto: EPA-EFE/Robert Hegedus

Fudbalska reprezentacija Srbije počela je juče svoje učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a iako smo poraženi od Engleske rezultatom 1:0, naši igrači pokazali su da imamo čemu da se nadamo u nastavku takmičenja.


Dan nakon meča, najviše se priča o kapitenu Dušanu Tadiću, koji nije igrao od početka i privukao je mnogo pažnje izjavom o tome da je najbolji igrač tima i da mu je teško palo što nije bio u startnih 11.


Popularni vezista jedan je od fudbalera koji su uvek otvoreno pričali s predstavnicima medija, ali kada je u pitanju njegov privatni život, Tadić preferira da sačuva svoju privatnost.

Poznato je, ipak, da je on već godinama u skladnom braku, kao i da je ponosni tata.


Dušan Tadić je, naime, od 2013. oženjen Draganom Vukanac, s kojom ima troje dece: sinove Vasilija i Veljka i ćerku Taru, a ova porodica od prošle godine živi u Turskoj, gde fudbaler nastupa za Fenerbahče. Kako se pisalo, oni su se upoznali još dok je Tadić igrao za FK Vojvodina, na početku karijere.

 


Porodica popularnog sportiste jedna je od onih koju nećete videti na društvenim mrežama jer čuvaju svoj privatni život daleko od medija, a Tadićeva supruga nije preterano aktivna na Instragramu, gde ima samo tri fotografije, a poslednja od njih je fotografija njenog supruga objavljena još 2012.


Vodim porodičan život. Decu vodim u vrtić, kad se vratim sa treninga predveče se poigramo. Ubrzo posle dece zaspim i ja – izjavio je kapiten fudbalske reprezentacije Srbije u jednom intervjuu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Mitros on fire u Gelzenkirhenu