divan par

Kad je počinjao karijeru, davala je CELU SEBE da mu pomogne: Supruga Luke Modrića oduvek je bila žena njegovih snova

Luka Modrić i njegova supruga Vanja već godinama su savršen par, a početak njihove ljubavi obeležila je disciplina.

Luka i Vanja Modrićfoto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Hrvatska reprezentacija protiv Španije igrala je važan dvoboj prvog kola Evropskog prvenstva u fudbalu 2024, a oči su uprte u kapitena Luku Modrića.

 

Foto-reporteri su zabeležili dolazak njegove supruge Vanje Bosnić Modrić i njihovo troje dece, kojima su se brzo pridružili Lukini roditelji i sestra.

 

Luka i Vanja imaju troje dece, šestogodišnju Sofiju, desetogodišnju Emu i četrnaestogodišnjeg Ivana, a za svoj dom izdvojili su neverovatnih 12 miliona dolara.

 

Ovaj par poseban je u svetu fudbala jer se ne eksponiraju mnogo, a ludo se vole već godinama, dok Vanja svog dragog podržava i obožava iz senke. Vanja je ekonomistkinja, a Luki je već godinama najveća podrška.

 

 

Kako je izgledao početak njihove veze?

 

Kad su se upoznali, Modrić je imao 19 godina, a Vanja 25. U prvim godinama njegove karijere, dok je nastupao za zagrebački Dinamo, par je bio zaljubljen do ušiju i nerazdvojan.

 

Zdravko Mamić svojevremeno je, pričajući o Modrićevoj izuzetnoj radnoj disciplini, otkrio da Vanja snima svaki meč svog dragog kako bi fudbaler kod kuće mogao da analizira svoje eventualne greške uz njen domaći biftek.

 

FOTO: EPA-EFE/YOAN VALAT
FOTO: EPA/KAI FORSTELING
FOTO: EPA-EFE/JuanJo Martin
FOTO: EPA-EFE/Ballesteros
FOTO: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez


Vanja je tada radila u Mamićevoj agenciji, a hrvatski mediji pisali su da je sve počelo njenim tročasovnim telefonskim razgovorom s Lukom, kao i da je veza od početka bila toliko ozbiljna da su posle šest meseci započeli zajednički život.

 

Posle četiri godine, 12. maja 2010. godine venčali su se u Zagrebu, a mladu je do oltara ispratio upravo Zdravko Mamić.

 

Vanja je na početku Lukine karijere dala sve od sebe da mu pomogne da napredujefoto: EPA-EFE/Raul Caro Cadenas

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Fudbal kao trenutno najvažnija stvar i žena kao savetnik