JEDNA BOJA I MNOGO DETALJA

Jednostavno, a vrlo EFEKTNO: Belu kombinaciju Demi Mur možete lako da iskopirate za mnoge prilike

Ovaj stajling, jednostavan, ali efektan, može se nositi u mnogim prilikama, od opuštenih druženja do elegantnih događaja

Šik i jednostavna bela kombinacija Demi Murfoto: Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na nedavnoj premijeri filma 'Brats', Demi Mur je još jednom potvrdila svoj status ikone stila, izazivajući opšte oduševljenje svojim izgledom i elegancijom.

 

Upečatljivo odevena u belu traper košulju bez rukava sa zlatnim dugamdima, koju je uparila sa pantalonama visokog struka, širokih nogavica modne kuće Šapareli, Demi je ostavila prisutne bez daha.

 

 

Njen jednostavan, ali efektan izgled dodatno je naglašen impresivnim Schiaparelli Trompe L'Oeil patikama sa zlatnim vrhom. Njena prepoznatljiva crna kosa slobodno je padala, a outfit je bio upotpunjen upečatljivim zlatnim nakitom.

 

Demi Mur u beloj košulji sa zlatnim detaljimafoto: Matthew Rettenmund / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Osim svog besprekornog stila, Demi je i ovog puta privukla pažnju svojom isklesanom figurom koja je došla u prvi plan. Kroz godine, bila je predmet kritika zbog navodnog prekomernog korišćenja plastičnih operacija i botoksa. Međutim, vremenom se okrenula prirodnijem izgledu, što dodatno naglašava njen neverovatan izgled.

 

 

 

Bonus video: