pikanterije

Skovala je pakleni plan, a onda je došla Kejt i sve pokvarila: Ko je devojka kojom je Kamila htela da se Vilijam oženi?

Iako su sada u dobrim odnosima Kejt i Kamila nisu uvek bile prijateljski nastrojene jedna prema drugoj 

KEJT JE POKVARILA KAMILINE PLANOVE foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Kraljica Kamila poprilično dugo je deo kraljevske porodice, duže nego što su to Kejt i Megan Markl.

 

Od mladalačkih dana ona je imala značajan uticaj na kralja Čarlsa i odluke koje je donosio u okviru kraljevske porodice, a britanski mediji u više navrata su pisali o tome da je pokušala da "umeša prste" i ženidbu princa Viiljama.

 

Od kako je Kejt saznala da ima rak mnogo je spekulacija o tome šta se dešava u njihovom braku, a mogla su se čuti i šuškanja o tome da je njihov brak u krizi.

S jedne strane za to je navodno kriv rak, jer je princu teško da se izbori sa tim, a s druge strane navodi se afera koju je on navodno imao sa Sarom Rouz Hanberi, što je ona negirala, a Vilijam se tim povodom nije oglašavao.

 

Ipak, to nije bila jedina žena koja je privukla pažnju princa, ali i medija. U njegovom životu pre nego što je upoznao Kejt postojala je jedna žena, za kojom je princ, prema pisanju britanskih medija, bio "lud". 

 

U pitanju je bila Ema Parker Bouls, nećakinja Endrua Parkera Boulsa, prvog muža kraljice Kamile.

 

PRINC JE IMAO VELIKU LJUBAV PRE KEJT MIDLTON foto: EPA / VINCE MIGNOTT

Za njihovo upoznavanje zaslužna je bila kraljica Kamila, koja je pre nego što se Vilijam oženio s Kejt za njega imala potpuno drugačije planove. Naime, ona je potencirala mogućnost da se Vilijam oženi Emom, ali joj taj plan nije uspeo.

 

Vilijam je na univerzitetu upoznao Kejt i zaljubio se i time pokvario planove sadašnje kraljice Kamile. Sve druge devojke tada su pale u drugi plan i bilo je jasno da je Kejt ona prava.

KAMILA JE IMALA DRUGAČIJE PLANOVE ZA VILIJAMA foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Sada, nakon godina brak, njih dvoje ponovo pune novinske stupce, ali je Vilijam njena najveća podrška dok vodi onu najvažnije bitku, bitku za goli život. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Čarls će morat još godinama da vlada