nezvanično

"Kosa je bila njena kruna": Tabloidi pišu potresne detalje o navodnom stanju Kejt Midlton dan nakon tvrdnji da je bolje

Princ Vilijam juče je potvrdno odgovorio na pitanje da li je zdravstveno stanje njegove supruge bolje, a danas ne preterano pouzdani mediji tvrde da je princeza "emocionalno razorena"

Kejt Midlton nije viđena zvaničnom događaju od decembra 2023.foto: Kin Cheung / PA Images / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, od januara je posvećena svom zdravlju i povukla s kraljevskih dužnosti, a poslednji put je na nekom javnom događaju viđena u decembru 2023. godine.


Javnost nema priliku da je viđa, niti je poznato mnogo toga o njenom trenutnom stanju, pa spekulacije, nagađanja i zabrinutost za buduću kraljicu Velike Britanije ne prestaju.


Supruga princa Vilijama saopštila je 22. marta da joj je otkriven rak i predložena preventivna hemioterapija, a nedavno je potvrđeno da ona neće prisustvovati ceremoniji Pozdrav bojama (eng. Trooping the Colour), dok upućeni za The Daily Beast tvrde da je njen kalendar do kraja 2024. godine prazan – bez planiranih aktivnosti.

Princ Vilijam odgovorio je juče potvrdno na pitanje jednog građanina da li je Kejt bolje, ali i dalje se ne zna mnogo o njenom stanju.


Princeza od Velsa je, sada više nego ikada, glavna tema i u svetskim tabloidima, a Geo.tv prenosi pisanje ne preterano pouzdanog izvora Globe, koji tvrdi da je Kejt Midlton izgubila na težini tokom lečenja.

 

Kejt Midlton, princeza od Velsa, nije viđena od decembrafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kejt je ranije bila veoma mršava, a zbog hemoterapije bi verovatno izgledala kao skelet – nagađa neimenovani izvor za žutu štampu.


Kosa je bila njena kruna, ali priča se da sada opada u pramenovima i da bi mogla da bude potpuno bez kose – kaže anonimni izvor za Globe.


Dalje se dodaje i da bi tretman mogao da izazove "ranu menopauzu", što za "Kejt, koja voli decu, mora da je emocionalno razorno", kaže izvor. Insajder tvrdi da princeza od Velsa, iako ima već troje dece – princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luija, nije odbacivala mogućnost da ponovo postane majka "iako je Vilijam bio protiv toga".

 

Kejt Midlton, supruga princa Vilijamafoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Uprkos svemu što Kejt trpi, ona je prava princeza ratnica i verujemo da bi se i dalje pojavljivala u javnosti da je u mogućnosti – kaže navodno upućena osoba.


Ona bi želela da bude primer toga šta se dešava nekome ko je podvrgnut iscrpljujućoj hemioterapiji i mogla bi biti inspiracija za druge – kaže izvor.


Naravno, sve ovo treba uzeti s rezervom jer izvor nije imenovan, ne tvrdi da je princezu od Velsa video, niti je Globe poznat kao list s visokom reputacijom, a princ Vilijam je juče potvrdio da je njegova supruga bolje.

 

Princ VIlijam pomenuo je suprugu prilikom obeležavanja Dana Dfoto: EPA-EFE/NEIL HALL/POOL

Kensingtonska palata dugo nije objavila nove vesti o princezinom stanju, a kako su ranije rekli da će obaveštavati o važnim promenama, nije isključeno da ih još uvek nema.


Jasno smo naglasili da su joj potrebni prostor i privatnost da se oporavi u ovom trenutku – naglasio je predstavnik Palate ranije za Us Weekly, kada se u jednom trenutku nagađalo da se Kejt vraća u javnost. – Vratiće se na posao kada dobije zeleno svetlo od lekara.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu