uvek šik

Ledi Di ih je obožavala, Điđi Hadid ih ne skida! Jelena Đoković u trendi jaknici kakvu vredi uvek imati pri ruci

Supruga najboljeg tenisera planete ponovo je svojim stilom uspela da privuče najviše pažnje na tribinama

Jelena Đoković uvek je na visini modnog zadatkafoto: Antonio Ahel/ATA Images


Srpski teniser Novak Đoković sinoć je započeo pohod ka novoj titulu na Rolan Garosu, kada je u prvom kolu turnira savladao Pjer-Iga Erbera.


Najbolji igrač u istoriji tenisa imao je veliku podršku u svom boksu, a navijanje je predvodila Noletova supruga Jelena Đoković, koja se nakon niza elegantnih modnih izdanja opredelila za nešto ležerniji stil.


Ona se na društvenoj mreži Instagram pohvalila da je od Novakovog sponzora dobila jaknu u kakvoj smo viđali i samog tenisera, uz šalu da "zna momka" koji joj je pomogao u tome.

Jelena je izgledala fenomenalno u koledž jakni, svedenom modelu teget boje koji ima bele pruge na ramfli rukava i okovratniku, uz decentan logo na grudima.

 

Jelena Đoković na Rolan Garosufoto: Matthieu Mirville / AFP / Profimedia

Popularna "bomberke" ultimativne su jakne za prolećne dane kada prilika zahteva ležernost, a procenjuje se da će cele 2024. biti veliki trend.


One su prikazane na revijama mnogih brendova proteklih sezona, među kojima je i francuska modna kuća Louis Vuitton.

 

 

Princeza Dajana bila je jedna od onih koje su posebno doprinele popularnosti koledž jakni tokom devedesetih, kada ih je obično kombinovala s biciklističkama.

 

 

Danas ih najčešće nosi manekenka Điđi Hadid, koja uglavnom bira jarke nijanse, dok su jednobojne i tamne sigurnija opcija.

 

Điđi Hadid u koledž jaknifoto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako se Novak spremao za RG