ASTROLOGIJA

NEDELJNI HOROSKOP Pavela Globe od 27. maja do 2. juna: Blizanci moraju da smanje KRITIKE, jedan znak čeka besparica!

Čuveni ruski astrolog donosi novo predviđanje koje će vam olakšati prolazak kroz poslednju nedelju maja i početak juna 

NOVČANI HOROSKOP OD 27. MAJA DO 2. JUNA foto: Shutterstock / Anuta23

Pavel Globa je jedan od najautoritativnih i najpopularnijih astrologa u Rusiji i ZND. Njegovi saveti za narednu nedelju pomoći će vam da privučete sreću u svim oblastima vašeg života.

 

Opšti savet za sve ljude je da pokušavaju da budu malo aktivnosti i izbegavaju aktivnosti koje dovode do gubitka energije.

 

Proleće se već bliže kraju, pa počinje vreme promene i emocionalnog prestrukturiranja. Ovo se odnosi ne samo na svakog pojedinca, već i na društvo u celini.

Ovan


Ovan će imati priliku da počne i završi nedelju što produktivniji. Međutim, ne vredi sada donositi važne odluke. Rizik od greške na prelazu proleća i leta je prilično visok. Možete oboje da radite važne stvari i da se opustite. Ako nema posla, možete očistiti kuću, posvetiti se ljubavi, sportu i brizi o svom psihičkom i fizičkom zdravlju.

 

Bik


Planete su sada u disharmoniji, ali samo je Venera jaka i kreativna. Ona će pomoći Biku da postane uspešniji i da se oslobodi negativnih programa. Biće moguće poznati ljudi, promeniti okruženje, tražiti nove hobije. Bikovi će imati priliku da u mogućnosti koriste svoju intuiciju. Ova nedelja je vreme takođe skrivenog uspeha. Može se postići, ali prepoznati trenutak neće biti lako.

 

Blizanci


Tokom ovih sedam dana, Blizanci mogu iznenada imati kakve sumnje u posao, život, ljubav, ali ih treba oterati. Poverenje je vaš najbolji prijatelj između 27. maja i 2. juna. Sada ne bi trebalo da kritikujete ljude oko sebe - bolje je tražiti mane u sebi, inače će se problemi samo povećati. Može izgledati da voljena osoba pokušava da ispravi nedostatke Blizanaca. U stvari, on će želeti da ih poboljša.

 

Rak


Nedelja je nesrećna za finansijske i intelektualne aktivnosti i bilo kakve nove početke. Astrolozi preporučuju da sve svoje napore usmerite na jednu oblast, a da se ne raspršite po raznim zadacima. Zvezde i planete ove nedelje su voljene da Rakovi počinju da ispoljavaju svoj najviši kvalitet. Došlo je vreme da pobedimo sebe i ne dozvolimo da bes, ljubav i malodušnost vladaju svojom dušom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. MAJ foto: Shutterstock / Algernon77

Lav

 

Lavovi treba da pređu na posao, ali sada je glavna stvar da ne pokušavaju da kriju sve oblasti jednom. Najverovatnije je nemoguće uhvatiti dve ptice jednim udarcem od jednog. Jedini amandman se odnosi na sferu porodice i ljubavi. Svi koji vredno rade treba da kažu što više pažnja i pažnja prema svom drugom, deci i roditeljima. Ne bi trebalo da ostanete kasnije na poslu i nosite kuće bes i negativnost koji su tamo nagomilani.

 

Devica


Devicama je ova nedelja potrebna za jedne stvari koje više ne mogu da odlažu. Pronalaženje izlaza iz teških životnih situacija neće biti lako, ali će Device moći da se izbore sa svima ako ne odustanu na pola puta. Kraj ove nedelje veličina predstavnika ovog Znaka oseća slabost. Devicama je bolje da se ne pripremaju za nagle promene. Ova nedelja može doneti razočarenje onima koji vole da prime sve jednom.

Vage


Strpljenje i naporan rad za Vagu će biti korisni ne samo u poslu, već iu ljubavi. U ljubavnim stvarima, takođe je bolje naučiti predviđanje, kako ne biste rekli nešto nepotrebno i ne dali obećanje koje se ne može ispitati. Negativni Jupiter lako može da promeni svoj pogled na svet i odnos prema poznatim stvarima na suprotno, što može biti izuzetno opasno. Vaga takođe može osetiti slabost i slabost.

 

Škorpija 


Da bi Škorpije uvek imale energije i snage da reše bilo kakve probleme i zadatke kod kuće ili na poslu, trebalo bi da izbegavaju svađe i da kontrolišu svoje emocije. Stres je sada njihov najveći neprijatelj. Za porodične Škorpije, mala promena pejzaža će pomoći u učenju odnosa i izbegavanju problema u ljubavi. Oni koji su u potrazi za srodnom dušom treba da obrate pažnju na društvene mreže.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. MAJ foto: Shutterstock / Billion Photos

Strelac


Strelci će morati da se zaštite od negativne energije drugih ljudi, jer ljudi mogu biti veoma agresivni i bez dobrog razloga. Postoji veliki rizik od sreće sa zlobnicima i negativno nastrojenim ljudima zbog Merkura. Ako je moguće, bolje je provesti više vremena u samoći. Timski rad neće biti efikasan.

 

Jarac


Nedelja je opasna za Jarčeve jer Jupiter može da ih nagovori da se vrate lošim navikama. Važno je održavati hranu i ne upuštati se u alkohol i duvan. Astrolozi poručuju da su Jarčevi na ivici promena, pa će na svom životnom putu poznati mnogo novih stvari ako pokušavaju da pokažu bar malo inicijative i ne preuzimaju nepotrebne rizike.

Vodolija


Vodolijama je bolje da izbegavaju duge periode samoće. Ovo neće biti najbolje vreme za pronalaženje srodne duše, ali će biti dobro vreme za zajednički rad i opuštanje sa prijateljima i rođacima. Bolje je za sada ne preuzimati nove stvari ili radikalno promeniti svoj imidž.
Takođe je važno da ne kupujete ništa više od planiranog. Sklonost donošenju impulsivnih i nepromišljenih odluka će se povećati.

 

Riba


Oženjene Ribe mogu naići na probleme u odnosima. Svađe, razdor i negativnost se moraju izbegavati na bilo koji način. Možete posetiti rodbinu i ponuditi svoju pomoć roditeljima i bakama i dekama. Bolje je ne odbijati podršku onima koji je očajnički traže. Važno je da svaki rad uključuje brojeve budu izuzetno oprezni.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.