novi detalji

"Nečuveno. Nepristojno. NEPRAVEDNO!" Kraljevski stručnjaci kažu da je Kejt Midlton "duboko uznemirena" – razlog pogađate

Kraljevski komentator koji je odlično povezan s Palatom i godinama iznosi razne detalje o britanskoj kraljevskoj porodici osvrnuo se na teške dane u domu princa Vilijama i Kejt Midlton

Kejt Midlton, princeza od Velsa, trenutno se leči od karcinomafoto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, žele da se promovišu i trljaju svoju novu poslovnu operaciju u lice princa Vilijama i Kejt Midlton, tvrdi kraljevski ekspert.


Vojvotkinja od Saseksa nedavno je pokrenula svoj novi brend American Riviera Orchard i posvećena je njegovom razvoju, a par se bavi raznim novim projektima, dok su kralj Čarls III i Kejt Midlton, princeza od Velsa, fokusirani na svoj oporavak i lečenje.


Međutim, kako ističe Tom Bauer, njihovo ponašanje povređuje Kejt Midlton. Dodao je i da su princ Vilijam i Kejt pod "stalnim napadom iz Kalifornije", gde Saseksovi žive već četiri godine, kao i da je princ Vilijam verovatno "besan" na svog brata.

Ne samo što postoji pritisak na Vilijama, već i stalni "pucnji" iz Kalifornije. Siguran sam da je besan za Harija, on se užasno ponašao – kaže Bauer za The Royal Observer.

 

Princ Vilijam i Kejt Midlton prolaze kroz teške trenutkefoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

On je naveo da su tvrdnje koje su Hari i Megan izneli na račun princa Vilijama i Kejt Midlton "nečuvene, nepristojne i nepravedne", kao i da su one velike muke za princa i princezu od Velsa.


Dok oni osnivaju svoj takozvani brend Saseksovih, porodica prolazi kroz muke. Nakon Čarlsove dijagnoze, Hari je došao na posla sata i to je to – ništa drugo nije uradio – napominje Bauer.


The Mirror prenosi da je uveren da to sve potresa princezu Kejt, koja trenutno prolazi kroz lečenje karcinoma.

Kejt Midlton, princeza od Velsa, trenutno ide na hemioteraoije zbog raka FOTO: EPA-EFE/NIC BOTHMA EDITORIAL USE ONLY/NO COMMERCIAL SALES
Kejt Midlton, princeza od Velsa, trenutno ide na hemioteraoije zbog raka FOTO: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia
Kejt Midlton, princeza od Velsa, trenutno ide na hemioteraoije zbog raka FOTO: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
Kejt Midlton, princeza od Velsa, trenutno ide na hemioteraoije zbog raka FOTO: EPA-EFE/NEIL HALL
Kejt Midlton, princeza od Velsa, trenutno ide na hemioteraoije zbog raka FOTO: EPA-EFE/TOLGA AKMEN
Kejt Midlton, princeza od Velsa, trenutno ide na hemioteraoije zbog raka FOTO: EPA-EFE/ANDY RAIN
Kejt Midlton, princeza od Velsa, trenutno ide na hemioteraoije zbog raka FOTO: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mogu da zamislim da su Kejt i Vilijam duboko uznemireni zbog toga što im se operacija brenda Saseks trlja u lice dok prolaze kroz svoju tragediju – istakao je i dodao da su princezi od Velsa "potrebni prostor i privatnost da se oporavlja u ovom trenutku", iako ima obaveze.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu