za ceo život

On ima SVE o čemu je sanjala kao dete: Jovana i Filip Đorđević dobili TREĆE DETE, a ovako ona priča o njihovoj ljubavi

Poznati par već deset godina uživa u skladnom braku, u kom je sada na svet stiglo i treće dete, a manekenka koju često nazivaju najlepšom ženom fudbalera ističe da joj često kažu da su suprug i ona rođeni jedno za drugo

Filip Đorđević i Jovana Đorđević dobili su treće detefoto: callmelolita/Instagram

Manekenka Jovana Đorđević, rođena Švonja, i poznati fudbaler Filip Đorđević dobili su treće dete, podelila je poznata lepotica na Instagramu.


Lepa Novosađanka objavila je fotografiju ručice svoje bebe, uz poruku "Dobro došao, maleni" i emotikon u obliku plavog srca, potvrdivši time da se paru pridružio još jedan dečak.


Par već ima dvoje dece.

 

Jovana (Švonja) Đorđević donela je na svet treće detefoto: callmelolita/Instagram

Jovana i tri godine stariji Filip Đorđević zajedno su od 2014. godine, a verili su se posle tromesečne veze i venčali već u novembru iste godine.


Oni već godinama žive u Italiji, gde se Jovana i porodila.

Poznati par nema običaj da priča o svom privatnom životu, braku i odnosu, ali jednom prilikom je manekenka napravila izuzetak i osvrnula se na ljubav s poznatim sportistom.

 

Jovana (Švonja) Đorđević donela je na svet treće detefoto: instagram video prinscreen

Često nam kažu da delujemo kao da smo stvoreni jedno za drugo i drago mi je što ljudi u nama vide ono što i mi sami vidimo jedno u drugom – istakla je lepotica za Story pre nekoliko godina.


Filip ima sve ono o čemu sam još kao dete sanjala, on je ceo moj život, otac moje dece, moj najbolji prijatelj i svakako da takvu ljubav u životu imate samo jednom, i to ako ste rođeni pod srećnom zvezdom – objasnila je ona.


Kao i mnoge druge srećne parove, Jovanu i Filipa često pitaju u čemu je njihova tajna, a manekenka je tada istakla da nema jasnog recepta iako su tu neki faktori koji ne smeju da izostanu.

 


Recept za brak ne postoji, ali obostrano poštovanje i poverenje od presudnog su značaja za funkcionisanje takve zajednice. Samo ljubav nije dovoljna za sreću – zaključila je.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo Mirke Vasiljević sa porođaja