zajedno od školskih dana

44 godine ljubavi, ali – bez vernosti: Čuveni muzičar kroz osmeh pričao o "STOTINU DEVOJAKA" s kojima je varao suprugu

Slavni roker ovih dana promoviše dokumentarac o svom životu i karijeri, a očigledno je odlučio da govori vrlo otvoreno, a nakon prve izjave o neverstvima, nejgova supruga nije mu se pridružila na jednom događaju

Muzičar Džon Bon Džovi od 1980. godine je sa svojom srednjoškolskom devojkom, kojom se oženio 1989. godinefoto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Čuveni američki roker Džon Bon Džovi važio je za jednog od najvećih miljenika devojaka osamdesetih, a on se veoma mlad, na vrhuncu slave, oženio svojom dugogodišnjom devojkom.

 

Muzičar i njegova ljubav još od srednjškolskih dana Dorotea Harli venčali su se davne 1989. i dobili četvoro dece: ćerku Stefani i sinove Džesija, Džejka i Romea, a mnogima su bili primer da je i u svetu rokenrola moguće sačuvati dugovečan i srećan brak.

 

Međutim, pre nekoliko dana Džon Bon Džovi je priznao da "nije bio svetac".

Uvek ima tih prelepih klišea u slavi – rekao je za The Independent. – Radi se o tome da nikada ne lažete da ste bili svetac, ali niste bili ni takva budala da s*****e brak.

 

Džon Bon Džovi i Dorotea Harli, instruktorka karatea, zajedno su od 1980. godinefoto: EPA-EFE/JASON SZENES

Odmah po objavljivanju ovog intervjua, Dorotea Harli nije se pojavila na specijalnoj projekciji dokumentarnog filma o njenom mužu "Thank You Goodnight: The Bon Jovi Story", a navodno razlog nije njena ljutnja, već je zaražena kovidom i, samim tim, u karantinu.

 

U međuvremenu, roker je nastavio da daje intervjue, pa je tako za ABC ponovo pričao o svojim neverstvima i istakao da "nije rekao da u njegovom životu nije bilo 100 devojaka" i da se "izvukao s ubistvom".

 

– Ja sam rokenrol zvezda. Ja sam Džon Bon Džovi. Bilo je prilično dobro – pohvalio se i objasnio da se njegova supruga "ne plaši da ga proziva zbog nečega".

Ona je tu i kada padnem. Ja sam tu kad ona padne. Bez obzira na to gde sam išao kroz svoju karijeru, kroz uspone i padove, pošli smo tamo zajedno – rekao je muzičar.

 

Džon Bon Džovi i Dorotea Harli počeli su da se viđaju 1980. godine, kad su bili osamnaestogodišnjaci, četiri godine pre nego što je bend Bon Jovi objavio prvi album.

 

Džon Bon Džovi i Dorotea Harli, instruktorka karatea, zajedno su od 1980. godinefoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Raskinuli su nakratko 1985, a potom se pomirili i venčali se u Las Vegasu 1989.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Uhvate partnera u prevari, pa nastave život s njim"