presrećni

Uz MOĆAN SIMBOL potvrdio neobično ime sina: Ognjen Amidžić se na simpatičan način zahvalio na čestitkama

Popularni voditelji dobili su prvo zajedničko dete, kom su dali nesvakidašnje i drevno slovensko ime

Ognjen Amidžić i Mina Naumović Amidžić dobili su prvo zajedničko dete, dok voditelj već ima sina Matiju, iz braka s Danijelom Dimitrovskomfoto: @callmenaumi/Instagram

Voditeljka Mina Naumović Amidžić donela je na svet svoje prvo dete, koje je dobila s kolegom Ognjenom Amidžićem, javili su juče mediji.


Kako su mediji javili, Mina je rodila zdravog dečaka, iako se ranije pisalo da par čeka ćerku, a sinu su dali nesvakidašnje ime slovenskog porekla – Perun.


Amidžići se nisu oglašavali nakon što je mališan stigao na svet, a nakon što su im stigle brojne čestitke i lepe želje, Ognjen je pronašao zanimljiv način da se zahvali svima.

On je podelio fotografiju medaljona s perunikom, odnosno Perunovim kolom, simbolom boga Peruna, gromovitim znacima koji su se u davnim vremenima gravirali na krovnim gredama kuća da bi se zaštitile od groma.

 

Ognjen Amidžić zahvalio se na čestitkama nakon rođenja sina Peruna uz fotografiju medaljona sa simbolom boga Perunafoto: ognjenamidzic/Instagram

Hvala vam na čestitkama i lepim željama. Mina, Perun i ja – napisao je voditelj.


Amidžić je time potvrdio medijske izveštaje o dečakovom neobičnom imenu, a Perun je staro slovensko ime vrhovnog boga u slovenskoj mitologiji, gospodara kiše i groma, iz kog su izvedena imena Perunka i Peka. U pitanju je pravoslovenska reč koja potiče od perk, što znači "udariti".


Ognjen i Mina su se, inače, nedavno venčali u tajnosti.

 

Ognjen Amidžić i Mina Naumović dobili su prvo zajedničko dete, mališana koji je dobio ime Perunfoto: @callmenaumi/Instagram

Istina je, venčali smo se. Želeli smo da to bude bez buke i da taj čin ostane samo za nas. Mi smo već živeli brak, sada je samo i na papiru. Ja sam želeo da se Mina preziva kao ja i sada nosi moje prezime, to sto je ostavila na Instagramu i svoje - to vas laže, da znate – istakao je Amidžić.


Ognjen, inače, već ima sina Matiju, kog je dobio tokom braka s manekenkom Danijelom Dimitrovskom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ognjen Amidžić otkrio kako je reagovao na vest da će ponovo postati otac