to je to

Savršen spoj BOJE i KROJA koji će biti HIT PROLEĆA: Severina MOĆNIM STAJLINGOM opčinila Cirih

Kad se spoji moderno i praktično dobije se kombinacija u koja je vanvremenska i nepogrešiva 

TRENDI KOMBINACIJA SEVERINE VUČKOVIĆ OPČINILA TRENDSETERKEfoto: Instagram

U proteklih nekoliko meseci Severina je vodila teške bitke, a ona koja se ticala starateljstva nad sinom joj je i nateže pala. Nakon što joj je ponovo vraćeno starateljstvo nad Aleksandrom Severina se posvetila muzici i sada je čini se, jača nego što je bila ikada.

 

Ona je nedavno održala koncert u Minhenu, nakon čega je otišla u Cirih. Publika ju je dočekala uz gromoglasne aplauze, a kao i uvek tu su bili i njeni stajlinzi koji nisu mogli da prođu neopaženo.

 

Njene scenske kombinacije su uvek veoma efektne i brižljivo na njima radi bez obrzira da li nastupa pred 100 ili 1000 ljudi. I ovog puta njen izbor je bio inspiracija mnogim ženama koje prate trendove i vole da budu uvek u modnim tokovima.

 

Severina je tokom nastupa u Minhenu imala jedan peh kada su joj se pocepale pantalone usred nastupa, pa je odlučila da za koncert u Cirihu izabere mnogo praktičniji stajling.

 

Teksas šorts je uvek pun pogodak, a kad ga iskombinujete sa klasičnom belom majicom - komadom koji je apsolutni hit godinama unazad, tada sigurno nema greške.

 

Čizme do kolena dobro se uklapaju u ovo izdanje, gde je glavna zvezda efektna jakna. U pitanju je poljska dizajnerka Magda Butrim, čije su kreacije veoma popularne među trendseterkama.

 

 

Ipak, nije ovo privuklo najviše pažnje na njenom najnovijem autfitu. Zvezda večeri bio je predimenzionirani sako modernog kroja sa prelepim cvetnim dezenom.

 

Ovakvi komadi jasno pokazuju da muška i ženska moda i te kako imaju dosta toga zajedničkog i da čak i najobičniji crni sako savršeno može da pristaje kako muškarcima tako i ženama

 

Budući da je proleće tu, pred vratima, sigurno je da će cvetni komadi nastaviti da patroliraju modnim pisatama, ali i ulicama Beograda, kao i drugim prestonicama Evrope. 

 

Bonus video:

Severina pokušala da se sakrije od medija ali joj nije pošlo za rukom