glumici je razvod teško pao

Neobično venčanje, brak kao iz bajke, pa EMOTIVNI SLOM: Nesvakidašnja ljubavna priča Dragana Mićanovića i Ane Sofrenović

Nakon 13 godina ljubavi stavili su tačku na brak i svako je krenuo svojim putem 

LJUBAVNA PRIČA DRAGANA MIĆANOVIĆA I ANE SOFRENOVIĆ foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Glumac Dragan Mićanović našao se u centru pažnje medija zbog nove uloge ubijenog premijera Zorana Đinđića u seriji "Sablja". Na sam pomen njegovog imena setimo se kultnih uloga koje je odigrao u brojnim domaćim ostvarenjima, ali i njegove ljubavi sa našom lepom glumicom Anom Sofrenović.

 

Za mnoge ljude oni su bili jedan od najlepših domaćih glumačkih parova. Iako se činilo da par živi idilično nakon 13 godina i dvoje dece odlučili su da stave tačku na svoj brak.

 

Njih dvoje su počeli da se zabavljaju kao veoma mladi i nakon nekoliko godina odlučili da se venčaju. Ipak, njihovo večanje nije bilo poput klasičnih, pred mnogo zvanica i tačno u podne, baš naprotiv. 

 

Dragan i Ana odlučili su da se venčaju samo u prisustvu roditelja, a matičarki su tražili da do sklapanja braka dođe tačno u ponoć, kako se i dogodilo. O ovom njihovom potezu se dugo pričalo, da bi malo potom na svet došla njihova prva ćerka Iva, a šest godina kasnije i druga, Lena.

 

Teška ratna godina 1999. Dragana je naterala da pokupi porodicu i ode iz Srbije. Odselili su se u London gde su imali ogromnih problema, jer glumac nije mogao da nađe adekvatan posao. Novac su trošili za svakodnevni život, a on je postajao sve očajniji. Jednom prilikom je čak razmišljao da se prijavi da pere prozore kako bi porodici obezbedio egzistenciju.

 

DRAGAN I ANA IMAJU DVE ĆERKE, IVU I LANU foto: ATA Images

 

I baš kad je mislio da su sve lađe potonule otvorila se prilika da zaigra au britanskim ostvarenjima, a po strani nije ostala ni njegova supruga. Iako su i tamo imali pristojne uslove za život ipak su odlučili da se vrate u Srbiju. 

 

2011. godine Mićanović se razveo od supruge, ali su, za razliku od većine parova koji se odluče na isto, ostali u odličnim odnosima i nastavili da sarađuju, da bi dve godine kasnije su snimili i reklamu za jednu banku. Govorili su kako im se ljubav ugasila, ali da su ostali veoma bliski.

 

NAKON TEŠKOG RAZVODA ANA JE KRENULA DALJE foto: Dragan Kadić

 

Glumica je svojevremeno priznala da je posle kraha braka doživela emotivni slom i pala u depresiju, ali se sa problemima izborila i sada uspešno nastavlja sa radom na svojoj bogatoj karijeri.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Haris Džinović prvi put u javnosti od razvoda