sećate li se ove strasti?

Bio je 16 godina mlađi i bez prebijene pare: Zaboravljena ljubav glumaca koji su u međuvremenu postali ŽIVE LEGENDE

U vreme kada je pevačica i glumica bila najveća svetska zvezda tog vremena, pažnju joj je privukao zgodni i perspektivni mladi glumac koji nije ni slutio kakva ga karijera čega

Šer je 1985. bila jedna od najvećih zvezda na svetufoto: Universal Pictures / AFP / Profimedia

Muzička i filmska diva Šer oduvek je važila za ženu na čiji šarm nije imun niko – ni publika, ni struka, ni muškarci, ni žene!


Rođena kao Šerilin Sarkisijan, veliku slavu je stekla tokom sedamdesetih, a vremenom se izdvojila i dostigla status žive legende


Njen život obeležilo je i nekoliko veliki ljubavi, a trenutno ljubi 40 godina mlađeg repera Aleksandera Edvardsa. Oduvek je Šer bila slava na mlađe muškarce, a jedan od njih bio je i holivudski glumac Tom Kruz, s kojim je bila u strastvenog vezi.

Ljubavna priča Šer i Toma Kruza


Prvi put su se sreli na venčanju Šona Pena i Madone 1985. godine u Malibuu, a potom i na prijemu koji je organizovala Bela kuća kako bi okupila poznate ličnosti koje su priznale da su disleksične.

 


U tom trenutku, Tom Kruz imao je samo 22 godine i uživao u slavi koju mu je nedugo pre toga doneo film "Rizičan posao", a na Šer je ostavio izuzetan utisak. Veza nije počela odmah, ali bilo je jasno – nešto postoji između njih.
Nakon što je Opra u jednoj emisiji pitala Šer koliko dugo je izlazila s Tomom, Šer joj je odgovorila:


O, bio je to dug izlazak. Živela sam u njegovom stanu.


Šer, koja je 16 godina starija od Toma Kruza, seća ga se kao divne osobe i priznala je da ju je potpuno osvojio.


Bio je tako drugačiji. Bio je stidljivko. Nije imao nimalo novca – rekla je pevačica i glumica, koja je u emisiji Watch What Happens Live na pitanje kakva je ljubavnik bio Tom Kruz rekla da je "bio među petoricom najboljih".

 


Nije najjasnije kada je ova ljubav tačno počela i koliko je trajala, ali se sve dešavalo u vreme kada je Kruz bio zvezda u usponu, pre izlaska "Top gana".


Ona je kasnije često pitana za glumčeve veze sa Sajentološkom crkvom čije je danas zaštitno lice, a mnogi kažu i božanstvo.

Ne razumem šta on radi, sve to sa sajentologijom. Ne mogu to da shvatim, jednostavno... ne mogu – rekla je glumica.

 

Šer je bila i ostala senzacijafoto: EPA-EFE/Isabel Infantes

Nakon raskida Šer, Tom Kruz se 1987. oženio glumicom Mimi Rodžers, s kojom je ostao u braku tri godine. Potom je 11 godina bio oženjen Nikol Kidman, da od 2006. do 2012. bio u braku s Kejti Holms.

 

Šer je u vreme kada je počela njihova veza iza sebe imala brakove sa Sonijem Bonom i Gregom Olmanom, a više se nije udavala, iako je imala više značajnih veza.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Snimanje holivudskih filmova u Srbiji