trendi & praktično

U ISTOJ boji, a SVAKI krije viškove: 3 Severinina kupaća kostima sa Tajlanda kojima je postavila trendove za leto 2024.

Severina je na Tajlandu pokazala nekoliko modela kupaćih kostima koji nam mogu biti prava modna inspiracija.

Severina je otputovala na Tajlandfoto: Damir Dervišagić

Pevačica Severina Vučković hladne januarske dane provodi daleko od Balkana. Ona je otputovala na Tajland, gde uživa u moru, kupanju, zracima sunca i dobrodošlom odmoru na plaži i bazenu.

 

Kako to obično biva kada je popularna Hrvatica u pitanju, njene odevne kombinacije uvek dođu u prvi plan, a premda je tek januar 2024. godine, Severina je kao prava trendseterka već postavila neke bitne modne parametre za nastupajuće leto.

 

Severina je na Instagramu, kao i obično, aktivna iako je na odmoru, pa je podelila nekoliko fotografija s Tajlanda, te pokazala kakve je kupaće kostime spakovala za ovaj odmor.

Zanimljivo je da među njima dominira jedna boja: crna.

 

Severina je pokazala tri svoja kupaća kostima i tri različita modela, a svaki je moderan, urban i krije viškove, pa lako možemo iskoristiti njen stil za plažu kao modnu inspiraciju za leto (ili neku raniju sezonu — ako odemo na zimsko na letovanje).

 

  • Jednodelni kupaći

 

Bez bretela, uz detalj oko vrata, Guči sandale i efektnu crnu torbu, ima li lepšeg stajlinga za plažu?

 

 

  • Klasičan bikini

 

Severinin bikini ima donji deo s dubljim strukom, čime postaje idealan izbor za devojke i žene koje bi da sakriju stomak i viškove u tom predelu.

 

 

  • Klasika s detaljima

 

Još jedan klasičan gornji deo crnog bikinija, ali sa suptilnim detaljima... Nema greške!

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Severina ispred hotela u Bečićima