skladan par

Gledali ste je u popularnim serijama, a niste znali čija je supruga! Ova glumica je lepša polovina Vladimira Jelića

Voditelj Vladimir Jelić oženjen je glumicom koju dobro znate iz popularnih serija.

Voditelj Vladimir Jelić ima dvoje dece sa lepom glumicomfoto: Dragana Udovičić

Poznati voditelj Vladimir Jelić već godinama nas informiše o dešavanjima u zemlji i svetu. On je prepoznatljiv po svojoj staloženoj pojavi, ali o njegovom privatnom životu ne zna se mnogo toga, a on o svojoj privatnosti retko govori.

 

Ipak, zanimljivo je da je njegova izabranica takođe iz javnog sveta, premda mnogi ne znaju da su oni srećan par.

 

Naime, reč je o Jovani Jelić, glumici koju smo gledali u serijama "Ubice mog oca", "Šifra Despot" i "Urgentni centar"...

 

 

 

Par se upoznao pre jedne decenije, a premda je Jovana iz Novog Sada, par živi u Beogradu. Vladimir je jednom prilikom otkrio kako su se on i njegova supruga upoznali.

 

Bili smo angažovani na jednom projektu koji je radio naš zajednički poznanik, reditelj — rekao je Vladimir. 

 

 

Dopali smo se jedno drugome, razmenili telefone, počeli da se viđamo i vrlo brzo shvatili da smo se zavoleli. Kod nas je sve išlo postepeno i sve nam se dešavalo baš kad treba, bez nekog planiranja i forsiranja — rekao je za "Gloriju" jednom prilikom voditelj koji s glumicom ima dva sina.

 

 

Jovana je od Vladimira, inače, mlađa osam godina. Njih dvoje imaju petogodišnjeg sina, a njena velika ljubav i strast jeste pozorište, kao i predstave za decu. Toliko voli pozorište da je na daskama koje život znače bila sve do 6. meseca trudnoće.

 

Bonus video

KAKVA NAGRADA! Voditelju Kurir televizije Ivanu Gajiću uručeno priznanje u emisiji uživo: ZLATNI PEHAR KAKVOG ĆE TE RETKO VIDETI