učimo od najboljih

Uz ove pantalone SVE izgleda skuplje: Nadmoćan i uvek trendi model u kom je Severina očarala Kotor

Jedan od svojih omiljenih modela pantalona popularna Seve sada je kombinovala na vrlo interesantan način

Severina je jedna od najbolje odevenih poznatih žena na Balkanufoto: Instagram / Severina

Hrvatska pop pevačica Severina uživala je ovih dana u Crnoj Gori, gde je u Kotoru održala nastup za pamćenje.


Jedna od omiljenih regionalnih muzičkih zvezda, poznata i kao jedna od najbolje odevenih žena Balkana, i ovog puta je pripremila poseban stajling kojim je oduševila svoju publiku, a zbog zimskog vremena i koncerta na otvorenom sada smo bili uskraćeni za njene prepoznatljive scenske kostime.


Ipak, popularna Seve je i te kako odabrala efektan stajling, i to veoma elegantno modno izdanje.

Pevačica, koju smo u prošlosti viđali u raznim varijantama pantalona od kože, ovog puta je odabrala vrlo šik model uz nogu, teksturisane i sjajne kožne pantalone crne boje, koje su same po sebi dovoljne da ostave utisak.

 

Ipak, Severina ih je ponela kao "podršku" upečatljivom sakou, strukiranom i dugom blejzeru ukrašenom superdimenzioniranim volanima koji se spuštaju niz jedan rukav.

 


Kožne pantalone – trend i u 2024.


Malo je komada odeće koji imaju tako trajnu privlačnost kao kvalitetan par kožnih pantalona, vanvremenski klasik koji uvek ima svoje mesto u najnovijim kolekcijama vodećih modnih kuća.

 


One su prešle veliki put od simbola buntovništva i rok i pank supkulture do ženstvenog i šik odevnog predmeta koji zrači elegancijom, a u poslednje vreme dizajneri se udaljavaju od klasičnih krojeva i u poslednje vreme predstavljaju šire nogavice od donekle prevaziđenog skinny modela.

 

 

Sve češće viđamo teksturisane kožne pantalone, kao i one jarkih boja, ali neutralni crni modeli su i dalje najpopularniji i najzahvalniji za kombinovanje.

 


Ovakve pantalone dodatno naglašavaju svaki stajling i mogu da budu statement deo odevne kombinacije.


Kožne pantalone su dominirale pistama na nedeljama mode tokom jeseni 2023, a posebno su se izdvojili modeli brendova Alexander McQueen i Gabriela Hearst, naročito zlatno odelo od napa kože.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Metalik pantalone, trend u sezoni prazničnih žurki