samo je dovoljno - vau

Ovako RASKOŠNU JELKU do sada nismo videli: Ana Sević pokazala kako izgledaju PRAZNICI u njenom lusuznom domu na Vračaru

Ogromna jelka do plafona, prelepi ukrasi, ali su ipak mališani ti koji su bili najlepši na fotografijama 

DOM ANE SEVIĆ TOKOM PRAZNIKA JE BAJKA foto: Instagram / anasevic

Pevačica Ana Sević svila je porodično gnezdo sa drugom suprugom Danijelom s kojim je dobila dvoje dece. Ona je govorila svojevremeno o tome da želi da ima svoj dom, a tu želju joj je ispunio sadašnji suprug.

 

 Njih dvoje sa decom žive u luksuznom stanu koji je smešten u srcu Vračara, a kada dođe vreme praznika Ana jedva čeka da svoj stan pretvori u pravu malu bajku. 

 

Ona nije odolela, a da i ove godine ne podeli fotografiju i ne pokaže kako izgleda praznični duh u njenom toplom domu. Ipak, ovog puta je, osim dekoracije, uslikala i dečicu, koja su, mora se priznati, bili najlepši detalj na fotografiji. 

 

 

Velika jelka do plafona bila je zvezda dnevne sobe, koja je uređena tako da je sve podređeno deci i njihovim potrebama. Prelepi, skupi ukrasi učinili su da jelka izgleda impozantno, a mnogi pratioci su na Instagramu pohvalili pevačicin trud da sve izgleda savršeno

 

 

- Za kraj godine najsladje slike. Edition 2023/2024. Candy jelka za moje navece slatkiše. Želim da vam Nova godina donese samo sladak ukus i najsladje trenutke! Da u njoj stvorite najsladje uspomene! Voli vas vasa A. Šifeli! - napisala je Ana šaljivim tonom u opisu fotografije.

 

Mališani, čija lica je pevačica sakrila na fotogragifijama, bili su spremni za krevet. Devojčice su bile u preslatkim, belim pidžamama sa crvenim srcima, dok je najmlađi član porodice, sinčić imao čisto belu pidžamicu, pa se savršeno uklopio sa sestrama. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Napravite pufnastu svetlucavu jelku za doček Nove godine