(VIDEO)

U Srbiji to mnogi imaju, a on je — ODUŠEVLJEN! Dejvid Bekam od Viktorije dobio NAJNEOBIČNIJI božićni poklon bez luksuza

Viktorija Bekam podelila je snimak svog supruga na Instagramu koji preti da postane viralan.

Viktorija Bekam iznenadila je Dejvida neobičnim poklonomfoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Kada neko sebi može da priušti doslovno sve, treba naći način da tu osobu iznenadiš i oduševiš. Logično, tada ti pokloni uopšte nemaju veze s materijalnim bogatstvom i skupocenošću, već uglavnom imaju simboliku i budu jednostavniji nego što bi se na prvi pogled pomislilo.

 

Primer za to je i Dejvid Bekam, koji živi mirnim životom uz obavljanje običnih kućnih poslova, pa je za Božić dobio poklon koji, recimo, u Srbiji verovatno gotovo niko ne bi poklonio svom partneru! 

 

Bekam je već u dokumentarnoj seriji posvećenoj njihovoj porodici pokazao koliko je skroman, što njegova supruga dobro zna, bez obzira na bogatstvo, a obožava da provodi vreme u prirodi.

Ipak, sada je otišao i korak dalje i poželeo je da ima — kokoške!

 

Viktorija mu je to za Božić i ispunila, pa je usnimila reakciju svog supruga koji je od nje za praznike dobio kokošinjac i kokoš. Bio je oduševljen i presrećan, hranviši ih, a Viktorija ga je snimala dok to radi.

 

 

Šta pokloniti Dejvidu za Božić? — počela je dizajnerka u video-snimku, pa se šalila i snimala Dejvida, a reklo bi se da će ovaj video brzo postati viralan.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Viktorija Bekam skinula tetovažu